Şeker Taksi Dolmuş Durak Başkanı Ergün Bulut, Şeker Mahalle- Çarşı, Hızırtepe-Çarşı güzergâhlarında taşıma ücretlerinin 1 TL’ye çekildiğini belirtti.

ESNAF KARŞI KARŞIYA

Dolmuşçu esnafının ince hesaplar yüzünden birbiri ile rekabet eder hale getirildiğini anlatan Bulut, “Üç aydır çözüm bekleyen bir tarife sorunu var. Kimse çözmek için çaba harcamıyor. Nerede esnafın temsilcisi olduklarını söyleyenler? Nerede bu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı? Bu esnaf ne istiyor diye soran olmadı. Üç aydır anlaşalım diyoruz hep ayak diretiyorlar. Hesabınız ne? Ortak paydanız esnafınız değil de nedir? Getirdiniz esnafı karşı karşıya çekildiniz kenarı öyle izliyorsunuz. Yazık bu esnafa. Sizin anlamsız hesaplarınız yüzünden esnafın ekmeğinden her gün bir lokma daha eksiliyor”

3 AYDIR BEKLİYORUZ

Şoförler Odası’nın zam talebinin olmadığını yenileyen Bulut, “Zam toplantısı yapıyorlar toplantıda zam oranları konuşulmuyor, çıkışta fiyat güncellemesi diyerek insanların eline pusula tutuşturup bu zamları uygulayın diyorlar. Kimden ne kaçırıyorsunuz. Ulaşım Koordinasyon Merkezi kararı olmadan bir gecede kendilerine hat uzatanlar, üç aydır esnaf için neden bir şeyler yapmıyorlar. Dolmuşçu esnafını bitirme çabası içinde olanları, onların üzerinden hesap yapanları çok iyi biliyoruz. Biz dün bu tarifeyi kabul etmedik bugün de etmiyoruz. Kimse farklı bir beklenti içerisinde olmasın.”

Editör: TE Bilişim