Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Başkan Yardımcılarıyla gerçekleştirdiği toplantıda, ilçedeki çalışmaları, yaz mevsiminde yapılacak hizmetleri ve giderilmesi gereken eksiklikleri gündeme getirdi.

Başkan yardımcılarıyla bir araya gelen İspiroğlu, önerileri değerlendirerek fikir alışverişinde bulundu. 2017 yılının değerlendirildiği toplantıda, Karasu’da yapılan ve yapılacak olan projeler ile önümüzdeki dönemde öncelikli olarak yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

“Turizmde İddialıyız”

Başkan Yardımcıları ile yaz sezonunda yapılacak çalışmaları değerlendiren İspiroğlu, sahil şeridinde gerçekleştirilen birçok çalışmayla tatilcilerin daha rahat ve konforlu tatil yapmasının amaçlandığını belirtti. İspiroğlu; “Başkan Yardımcılarımızla düzenli olarak sık sık bir araya gelip istişare toplantılarında bulunuyoruz. Sahil bölgemize yoğun bir şekilde ilgi gösteriyoruz. Yaz sezonunda tatilcilerimizin rahat ve konforlu tatil yapması için ekiplerimiz geceli gündüzlü çalışarak Karasu’yu yaz sezona hazır hale getirmek için çabalıyorlar. Bölgemizdeki yerli ve yabancı turistlerin yaz tatilinin keyfini doyasıya yaşayacakları düşüncesindeyim. Sahil şeridimizde yaptığımız düzenli çalışmalarla eşi benzeri olmayan sahilimiz ile her yıl olduğu gibi bu yıl da turizmde iddialıyız” dedi.

“İnsan Odaklı Hizmet”

Belediyelerin hizmet müessesi olduğunu belirten Başkan İspiroğlu; “Göreve geldiğimiz günden itibaren yoğun bir çalışma içindeyiz. Bizim tek derdimiz var; o da milletimize en iyi şekilde hizmet etmek. Onların istek ve talepleri bizler için çok önemli. Bu nedenle daha çok çalışacağız ve ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz. Tüm birimlerimiz ile birlikte insan odaklı hizmet üretmeye özen göstermeliyiz. Her şeyden önce şunu unutmamalıyız ki; biz bir ekibiz, ekip olarak güzel hizmetlere imza attık ve atacağız. Bu nedenle herkes üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmelidir. Her birimimize çok önemli görevler düşüyor. Titizlikle çalışmalarımızı sürdürdüğümüzde standartların üzerine çıkacağımıza eminim. Bunu sağladığımızda, vatandaşlarımız kadar bizlerde mutlu oluruz” dedi.

Editör: TE Bilişim