Ziyarete MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun’un yanı sıra Başkan Vekili Salih Bakkaloğlu, Başkan Yardımcıları Zafer Boz ve Mustafa Gavasoğlu, Bütçe ve Mali İşler Komisyon Başkanı Semih Gülşan, Üye ilişkileri Komisyon Başkanı Kadir Tecelli, Eğitim ve Kültür Komisyon Başkanı Yusuf Erkan, Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Eyüp Tuncer, Basın ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Burhan Şen, Sektör Kurulu Başkanı İsmail Koç, Araştırma Komisyon Başkanı Dursun Döğer, Bütçe ve Mali İşler Komisyon Başkan Yardımcısı Özcan Nalbant, Genç MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Uğur Çarboğa, Şube Müdürü Emre Ozan ve Basın ve Medya Sorumlusu Mehmet İrfan Sevinç Katıldı.

“Sizlerle Birlikte Çok Güzel Hizmetlere İmza Atacağız”

MÜSİAD’ın şubeleri ve üyeleri ile daha güçlü olduğunu belirten MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, “ MÜSİAD olarak biz büyük bir aileyiz. Bizim yurt içinde ve yurt dışında 11.000'i aşkın üyesi ve 186 irtibat noktası olan Global bir STK’yız. MÜSİAD birbirini samimi ve sıcak bir şekilde kucaklayan bir kurumdur. Bizim birbirimizi kucaklamamız sadece fiili olarak değil, her alanda ve her yerde samimi tavrımızı yansıtarak iş dünyasına yeni bir soluk ve farklı bir tarz da çalışmalarımızı yansıtmamız anlamına geliyor. MÜSİAD ismi içerisinde çok derin anlamlar taşıyor. Biz de burada bu isime en iyi şekilde hizmet etmek için görevlendirilmiş, bu birliktelik zincirinin sadece bir halkasıyız. Ayrıca Sakarya şubesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Kaan, örnek olarak gösterdiğimiz ve çalışmalarını disiplinli olarak yapan bir şube inşallah sizlerle birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağız.” Dedi. Ziyaretlerinden dolayı Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

“Hedefimiz Milli Ekonomiye ve Sermayeye En İyi Şekilde Katkı Yapmaktır”

MÜSİAD’ın Sakarya’da ki faaliyetlerinden ve etkinliklerinden bahseden Şube Başkanı Yaşar Coşkun, “ Biz MÜSİAD Sakarya olarak ticari ve ekonomik açıdan gelişen ilimizde bünyemizde barındırdığımız iş adamlarına sosyal bir ortam sunup, bu ortam içerisinde ticaretlerini en doğru ve güzel şekilde yönlendirmelerinde önayak oluyoruz. Bu hizmeti verirken sizlerin de desteğini arkamızda görmek bize ayrıca bir güç katıyor. MÜSİAD Sakarya olarak en büyük hedefimiz İlimiz büyürken, derneğimizi de aynı orantıda büyütüp milli ekonomiye ve sermayeye en iyi şekilde katkı yapmaktır. Sakarya Tarım, Turizm ve Sanayi alanında her dönem üzerine yeni şeyler koyuyor. Bu da şehrimizin çeşitli alanlarda ki üretim gücünü gösteriyor diyerek, bizleri kabul edip ağırladığınız için sizlere teşekkür ediyor, Genel Başkanlığınızın camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilişim