COŞKUN: “Ailemize hoş geldiniz. Hayırlı Olsun”

Üye sayılarını artıran MÜSİAD Sakarya Şubesi; bünyelerine yeni katılan üyeler için Yaşar Coşkun Başkanlığı’nda MÜSİAD Sakarya binasında Yönetim Kurulu Üyeleriyle tanışma ve plaket takdim töreni düzenledi. Törende konuşan başkan Coşkun; “MÜSİAD Büyük bir ailedir. Bu aile buluşmasını anlamlı kılan sizlersiniz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için buradayız. Her zaman üyelerimiz ile birlikte ilimizin ve ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi

Coşkun, konuşmasının devamında ise MÜSİAD, birlik ve beraberliğe önem veren, doğrudan taviz vermeden, güvenilir insanlar hareket ederek, önceden belirlenmiş hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir. MÜSİAD’ın, sadece eleştiren bir kurum olmadığını söyleyen Coşkun: “Sürekli eleştirmek bir şeyleri düzeltmez, sorunlarımızın yanında çözümlerimizi de sunmalıyız” dedi.

Sözlerinin sonunda MÜSİAD Ailesine ve programa katılan tüm üye işadamlarına teşekkür eden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun tekrar üyeliklerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Üyelik Kitlerini takdim etti.

Editör: TE Bilişim