SATSO Ziyaret Turuna Çıktı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Sekreter Yiğit Ateş, TÜVASAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. İlhan Kocaarslan, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit ve Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun’u ziyaret etti. SATSO üyelerine de misafir olan Başkan Kösemusul ve heyeti, üyelerin taleplerini dinledi, hayırlı işler temennilerini iletti.

Milli Üretimler Şehri Sakarya

TÜVASAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. İlhan Kocaarslan’a misafir olan Başkan Kösemusul, Kocaarslan’a görevinde başarılar diledi. Ekonomik hedeflere her geçen gün daha da yaklaştıklarını vurgulayan Kösemusul, Sakarya’nın milli üretimler şehri olduğunun altını çizdi ve milli tren üretimi için iş dünyası olarak tüm desteği vereceklerini belirtti. Başkan Kösemusul ve heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Kocaarslan ise “Yerli ve millileştirme çalışmalarımız hızla devam ediyor. 2018’de üretimin başlamasını ve inşallah 2019 yılında da Milli Trenimizin raylarda olmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

AA Doğru ve Tarafsız Haberin Adresi

Yeni hizmet binasına taşınan Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş’ı ziyaret eden Başkan Kösemusul ve Yönetim Kurulu, Yalçıntaş ve ekibine görevinde başarılar diledi. Bölge Müdürü Yalçıntaş Anadolu Ajansı'nın çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler aktarırken Başkan Kösemusul ise AA’nın tarafsız ve doğru haberin adresi olduğunu dile getirerek Yalçıntaş’ı tebrik etti. Basının önemine değinen Kösemusul, kentin tanıtımında önemli rol üstelenen gazetecileri, sorumlu yayıncılık anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren kurumları takdir ettiklerini söyledi. Kösemusul, “Ajansımızın çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz. Anadolu Ajansı bizler için medyada doğru ve güvenilir haberin adresi olmuştur. Yeni çalışma yeriniz hayırlı olsun, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Albay Yiğit’e Hayırlı Olsun

Sakarya Jandarma Alay Komutanlığı görevine yeni atanan Albay Cengiz Yiğit’e yeni görevinde başarı temennilerini ileten Başkan Kösemusul, kurumsal işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Kösemusul,  "Sn. Komutanımıza şehrimize hoş geldiniz diyoruz. Görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için çalışacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Albay Yiğit, Başkan Kösemusul’a teşekkür ederken, kurumsal iletişim çerçevesinde ortak çalışmaların güçlenerek devam etmesi temennisinde bulundu.

Başsavcı Dursun’a Ziyaret

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Lütfi Dursun’u makamında ziyaret eden Başkan Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hayırlı olsun dileklerini iletti. Başsavcı Dursun, Sakarya’nın hızla gelişen ve büyüyen bir şehir olduğunu dile getirerek destek ziyaretleri için Başkan Kösemusul’a teşekkür etti. Kösemusul sıcak karşılama için Başsavcı Dursun’a teşekkür etti, soruları cevaplandırdı ve Sakarya’yı anlattı. Kösemusul, “Şehrimiz başarılı bir büyüme hikâyesi olan önemli bir şehir. Her alanda potansiyeli olan Sakarya’mızın potansiyelini harekete geçirmek için iş dünyası olarak hep birlikte çalışıyoruz. Şehrimize hoş geldiniz. Allah duasını alacak hayırlı hizmetler sunmayı nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

SATSO Çok Büyük ve Güzel Bir Aile

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve SATSO Heyeti ayrıca Oda üyelerini de iş yerlerinde ziyaret ederek taleplerini dinlerken işlerinde kolaylık ve bereket temennisinde bulundu. Başkan Kösemusul, “Biz üyelerimizin SATSO iyi ki var demesi için çalışmalarımıza büyük bir gayretle devam ediyoruz. SATSO 100 yaşında olan çok büyük ve güzel bir aile. Bu aileyi temsil etmekten gurur duyuyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim