Katarlı iş adamları, Karasu’yu tanımak ve bu bölgeye çeşitli yatırımlar yapmak üzere Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nu ziyaret ettiler.
Karasu’nun her geçen gün gelişim gösterdiğini ve büyüdüğünü söyleyen İş Adamları; “Karasu’yu yakın zamandan beri takip ediyoruz. Türkiye’de bulunan arkadaşlarımızdan Karasu’yla ilgili bilgiler alıyoruz. Yaptığımız araştırmalar doğrultusunda yatırım yapacağımız en önemli yerlerden bir tanesi Karasu” ifadelerini kullandılar.
Yatırım yapacakları alanlar arasında Karasu’yu neden ön planda tuttuklarını açıklayan Katarlı İş Adamları; “Edindiğimiz bilgilere göre ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren bir liman, önümüzdeki dönemlerde yapımı tamamlanacak demir yolu, İstanbul’a yakın olması ve üçüncü köprüye bağlantı yollarının bulunması yapmayı düşündüğümüz yatırımlarımızı daha da cazip kılıyor. Umarım en kısa zamanda tekrar görüşür ve bir an önce çalışmalarımızı başlatırız” ifadelerine yer verdiler.   
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Karasu, gelişen büyüyen ve artık tüm Türkiye’nin gözünün üzerinde olduğu bir ilçe konumunda. İlçemizin geleceğine yönelik yapılan her yatırıma sonuna kadar destek veriyoruz. İlçemize yapılması planlanan yatırımlarla gençlerimize iş kapılarının açılacağı istihdamın artacağı kanaatindeyim. Katarlı İş Adamlarına yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim