2018 İKMİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’ne katılan Gizemfrit Emaye ve Fonksiyonel Kaplamalar Satış Direktörü Ahmet Madenli ödülü, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle ve İKMİB Başkanı Adil Pelister’in elinden aldı. Geceye Ak-Pa Genel Müdürü Pelin Irgaç da katıldı.

Törende konuşan Ahmet Madenli, “Geçtiğimiz 10 yılda olduğu gibi bu yıl da Gizemfrit olarak bu ödülü almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Gerçekleştirdiğimiz ihracatlarla ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak bizim için çok kıymetli. Akkök çatısı altında buluştuğumuz Ak-Pa’ya da verdikleri destekten ötürü teşekkür ederim” dedi.

Gizemfrit Hakkında:

1979 yılında Adapazarı Göktepe fabrikasında faaliyete geçen Gizemfrit, bugün Sakarya’nın Hendek ilçesindeki 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde son teknolojiyle donatılmış tam otomatik tesislerinde üretimini sürdürmektedir. 30 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 60 bin metrekare alanda faaliyet gösteren Gizemfrit, sac, paslanmaz çelik, alüminyum, döküm, seramik karo, vitrifiye, porselen, medikal porselen ve cam gibi malzemelerin dekoratif ve koruma amaçlı olarak kaplanmasında ara hammadde olarak kullanılan frit ve pigment üretimi yapmaktadır.

Editör: TE Bilişim