Sakaryaspor’un Teknik sorumlusu Erdümend Coşkundere “iki haftadır yaşadığımız puan kayıplarından dolayı üzgünüm ancak hala daha lideriz” ifadelerini kullanan ve kaybedilmiş birşey yok diyen Coşkundere “Derfansımız çok hata yaptı. Bunun önlemini alamadan arka arkaya goller yedik ve oyuncu değişikliklerimiz zorunlu olarak hücuma dönük oldu. Rakibin de bizim de kazanabileceğimiz bir mücadele örneği yaşadık ancak ikinci yarı çok kötü oynadığımızı itiraf etmek zorundayım” dedi.
Sol kanatta değişim var

İkinci yarıdaki mücadeleden menun kalmayan Coşkundere sol kanatta da değişiklik yapacağının sinyallerini verdi. Coşkundere “Sol tarafımızdaki iki oyuncunun yerine başka alternatifler üreteceğim” diyerek değişim olacağını belirtti.

Beylerbeyi’ne en iyi 11

Coşkundere “Beylerbeyi karşılaşması bizim açımızdan çok önemli ve bu maça en iyi 11’imizle çıkacağız. Kazanmak için sahada olacağız ve hedeflerimiz doğrultusunda bu maçı kayıpsız atlatacağız” ifadelerini kullandı.

‘Hedefi tutturacağız’

Sezon başı ilk yarının sonuda 35 puanda olmalıyız diyen Coşkundere hedefi tutturmakta kararlı. Antrenman sonunda demeç veren Coşkundere “sezon başı söylediğim gibi 35 puanı yakalayacağız. Önümüzde iki kritik mücadele var. Maç maç düşünüp önce Beylerbeyi’ni deplasmanda yenip puanımızı 32 yapmak istiyoruz” diyerek hedefi tutturmak için 2’de 2 yapılması gerektiğini vurguladı.
 

Editör: TE Bilişim