Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan Bayramı Geleneksel Bayramlaşma Töreni, SATSO Hizmet Binası bahçesinde gerçekleştirildi.

SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SATSO davetlilerini kapıda karşılayarak bayramlarını tebrik etti. 100. Yılın ilk bayramlaşma programına il protokolü ve şehir eşrafı büyük ilgi gösterdi.

Törene, Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Recep Uncuoğlu,  Ayhan Sefer Üstün, Mustafa İsen ve Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergun Atalay, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, AK Parti eski Milletvekili Ali İnci başta olmak üzere il protokolü, Sakarya Ticaret Borsası, MÜSİAD, TÜMSİAD, SASİAD, SAMİB, Milli Birlik ve Düşünce Derneği ile STK Temsilcileri, Daire Müdürleri, SATSO Eski Başkanları ve Meclis Üyeleri, Genç Girişimciler Kurulu ile çok sayıda üye ve basın mensupları iştirak etti.

Meclis Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, konuklarla yakından ilgilenirken, Başkan Mahmut Kösemusul, Ramazan Bayramı’nın birlik ve beraberliğin kuvvetlenmesi adına önemine dikkat çekti. Altuğ ve Kösemusul, bayramın tüm insanlığa huzur ve bereket getirmesini diledi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen Bayramlaşma Töreni ile ilgili açıklama yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Odamızın 100. Yılının ilk günlerindeyiz. Bugün bizlerle olan tüm dostlarımıza ve değerli üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Gücümüz birliğimizdir. Ramazan Bayramı, kardeşliğin, bir ve beraber olmanın önemini bizlere bir kez daha göstermiştir. Her türlü çatışmadan, kavga ve kaygılardan uzak olması gereken böylesine özel günlerin her şeyden önce ortak değerlerimizi hatırlamamıza vesile olmasını diliyorum. Biz Sakarya olarak bu birliktelik ve dayanışmanın farkındalığı ile birlik ve beraberliğimizi daim kılmaya gayret ediyoruz. Bu özel günlerin iyi niyet ve samimiyet duyguları çerçevesinde hak edildiği şekilde yaşanması düşüncesi ile gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma törenlerimiz bütünlüğümüzün simgesi haline gelmiştir. Bugün burada protokolümüzü, üyelerimizi, eski dönem başkanlarımızı yanımızda ve bizlerle görmekten çok memnun olduk.  Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Umut ediyoruz ki; Mübarek Ramazan Bayramı, ülkemizde ve dünyada barışın ve ekonomik refahın arttığı, hoşgörünün, dayanışmanın çoğaldığı günlerin miladı olsun.” ifadelerini kullandı.

Bayramın ilk günü gerçekleştirilen “Bayramlaşma Töreni”nde konuklara öğle yemeği ikram edilirken, tüm konuklar birbirileriyle ve SATSO Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etme imkânı buldu.

Editör: TE Bilişim