Kuzey Amerika, Asya pasifik, Latin Amerika ve Çin’deki potansiyel müşterilerle işbirliğinin, son aşamaya geldiğini belirten Yurt dışı Pazarlama ve Satış Direktörü Ahmet Madenli, özellikle işadamlarına Çin pazarına yönelmelerini tavsiye etti.

İHRACAT PAZARI

Geçen ayın tamamını Çin’de geçiren Madenli izlenimlerini şöyle aktardı; “Çin, dünyanın en çok nüfusa sahip ülkesi ve Gizem Frit'in büyümesinde en büyük paya sahip bir pazar. Önümüzdeki yıllarda bizi hedeflerimize ulaştıracak parlayan yıldızlardan biri olacağından hiç şüphem yok. Birçok şirket Çin'i ithalat yapılan bir ülke olarak görse de bizim için en büyük ihracat pazarı Çin’dir. Çin’e gidişimiz, potansiyel müşteri ziyareti ve olası yatırım fırsatlarıdır”

DİĞER ÜLKELER

“Yeni Zelanda, Vietnam, Hindistan ve Zimbabwe gibi alternatif pazarlara da yöneldik. Bu yeni ülkelerde yakın zamanda önemli başarılar yakalayabiliriz. Önümüzdeki yılda büyümeyi satın almalar ve yeni yatırımlarla devam ettireceğiz. Tüm dünyayı ekipler halinde dolaşıyoruz. Yoğun bir dönemin içindeyiz. İhracatımızı daha üst seviyelere çekeceğiz. Sektör lideri olma yolunda dev adımlarla ilerliyoruz. ‘Pazar bizim için tüm dünyadır’ sloganı, Gizem Frit kültürünün en önemli parçasıdır”

Editör: TE Bilişim