Sakarya Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Yekta Tepe ve yönetimi, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tepe bu ziyaretin ardından Sakarya Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Kabacan ile birlikte Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli ve Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’i ziyaret etti. Belediye başkanlarına yapılan tebrik ziyaretinde şehrin sorunları, güncel konular ve esnafın beklentileriyle ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Oda Başkanı Yekta Tepe, “Seçim sonrası göreve seçilen belediye başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Üreten, gelişen, büyüyen ve her alanda marka olan bir Sakarya arzumuz var. Bu konuda esnaf ve sanatkârlar olarak belediyelerimizin yapacağı çalışmaları destekliyoruz. Yeter ki şehrimiz kazansın” dedi.

Esnaf ve Sanatkarlara sahip çıkılmasını isteyen Başkan Tepe, “Kendi nam ve hesabına çalışarak katma değer sağlayan, istihdam sunan ve tüm yükümlülüklerini yerine getiren esnafımıza sahip çıkılsın istiyoruz. Ülkemiz ekonomik olarak çok zor zamanlardan geçiyor. Esnaf bu şehrin dinamosu, ekonominin can damarıdır. Yerel yöneticilerimizden kermesler başta olmak üzere esnafımızın uğradığı haksızlıkların son bulmasını istiyoruz” dedi.

Tepe, “AVM’ler başta olmak üzere, büyük sermaye karşısında yenilen esnaf ve sanatkarlarımızın kredi desteklerine ihtiyacımız var. Sıfır faizli cansuyu bekliyoruz. Ayrıca istihdam sağlayan esnafımız sigorta primleri altında eziliyor. İstihdamın artması için primlerde indirim gerekiyor” dedi. Bu konuları Ankara’da gündeme getirdiklerini anlatan Tepe, yerel yöneticilerle birlikte çalışacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim