Erenler Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen 10 bin metrekare alanı ile bölgenin en büyük Yaşam Merkezi ikmal inşaat yapım işi için ihale gerçekleştirildi. İki iştirakçi firmanın katılımı ile gerçekleşen ihale de teklifler değerlendirildikten sonra ihale süreci tamamlanmış olacak.

Spor ve Eğlencenin Buluşma Noktası

Vatandaşlar için cazibe merkezi haline gelecek Yaşam Merkezinde; sentetik buz pisti, duvar tenisi (squash), hamamlar, masaj salonu, yüzme havuzu ve su kaydırağı, fitness salonları, çocuk eğlence alanları, kafeterya gibi alanlar bulunuyor.

Kısa sürede tamamlanarak ilçeye kazandırılması planlanan Yaşam Merkezi ile ilçe spor eğlence ve dinlenme açısından ideal bir buluşma noktası haline gelecek.

“Geleceği şekillendiren projelere imza atıyoruz”

İnsan odaklı belediyecilik anlayışını vatandaşlarıyla buluşturmaya devam eden Başkan Öztürk proje ile ilgili “Erenler ’de yaşayan herkes hizmetin en kalitesini hak ediyor. Bizlerde elimizden geldiğince günü kurtaran değil geleceği şekillendiren projelere imza atıyoruz. Spor, eğlence ve dinlenme açısından cazibe merkezi haline geleceğine inandığımız yaşam merkezi projesi ile vatandaşlarımız 10 bin metrekare gibi bir büyük bir alanda birçok etkinliğin aynı anda yapılabilecek” dedi

Editör: TE Bilişim