Geçen yıl tanıtımı yapılan, Sakarya’nın gözde ilçesi Serdivan’da yükselen, YuGroup Gayrimenkul Yatırım – Turkmall Gayrimenkul Yatırım ve Serdivan Belediyesi’nin ortaklığıyla hayata geçecek ‘Cadde 54’ projesine yoğun ilgi artarak sürüyor. Türkiye’nin kendi klasmanında ilk konsept projesi olan, imkanlarıyla dikkat çeken, ticaret ve sosyal yaşam dengesi üzerine kurgulanan Cadde 54 projesinde satış rakamlarının yüzde 65’e ulaştığı, projenin yatırımcısına şimdiden yüzde 45 kazandırdığı belirtildi.

36 AY SIFIR FAİZ İMKANI

Cadde mağazaları, konsept sokakları, çarşısı, ofis ve sosyal alanlarıyla 52 dönüm arazi üzerinde 750 milyon TL yatırım değeri ile inşa edilen ‘Cadde 54’ projesinde ‘Fırsat Bloğu’ kampanyası da sürüyor. 15 Ağustos’a kadar sürecek kampanya kapsamında yatırımcılara 249 bin TL’den başlayan peşin fiyatlarla yüzde 10 KDV indirimi ve 36 aya varan ‘0’ faiz imkânı sunuluyor.

ÇEVRE İLLERDEN TALEP VAR

Projenin kısa sürede yakaladığı satış rakamlarının heyecan verici olduğunu dile getiren YuGroup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Özkan, şöyle konuştu:

“Cadde 54 projemizin, ilk ay yüzde 25’inin satışını gerçekleştirmiştik. Bugün projemizin yüzde 65’i satılmış durumda. Projemize gösterilen yoğun talep doğrultusunda 15 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak bir kampanya hayata geçirdik. Düzce, Bolu ve İzmit gibi çevre illerden de talep alıyoruz ve çoğu satışa dönüşüyor. Türkiye’nin en önemli yerli ve yabancı markaları kendilerini projemizde konumlandırdı. Sakarya’nın ve bölgenin kalbinin attığı bir proje hayata geçirmek hayaliyle çıktığımız bu yolda geldiğimiz nokta bizi gururlandırıyor.”

BÖLGEYE HİZMET VERECEK

Serdivan’ın her yönüyle gelişen bir merkez olduğunu aktaran Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, Cadde 54’ün bölgede yeni istihdam alanları yaratacağına inandıklarını söyledi. Eyüboğlu, “Bölgenin yeni çekim merkezi olacak projemiz tamamlandığında, ilk yıl 12 milyon ziyaretçiyi ağırlayacağımızı öngörüyoruz. Cadde 54 büyüklüğü ve ticari aks özelliği ile sadece Sakarya'ya değil bölgeye hizmet verecek” ifadelerini kullandı.

PROJEDE NELER OLACAK?

2019 Ağustos ayında tamamlanması planlanan Türkiye’nin gözde caddelerinden biri olacak projede; 52 dönüm alanda, 300 metre uzunluğundaki cadde üzerinde 79 cadde mağazası, 1 adet 78 mağaza içeren çarşı, 470 adet ofis, 450 adet stüdyo ofis kullanım alanı ile yaklaşık 1500 araçlık otopark, meydanlar, sosyal alanlar ve bankalar yer alacak.

Editör: TE Bilişim