İzmir’in serigrafi ve dijital baskı sektörünün öncü ismi Erdal Etiket 50 yılı aşkın deneyimini Sakarya sanayisi ile buluşturmaya hazırlanıyor.

2023 yılına kadar 2 milyarlık ham yatırım hedefiyle Karasu’da üretime geçmesi beklenen BMC savunma sanayi üretim fabrikası, beraberinde tedarikçi firmalarda gözünü Sakarya’ya çevirdi.

ULUSLARARASI STANDART
Erdal Etiket, 50 yılı aşan yolculuğunda, değişimin hep bir adım önünde giderek Türkiye'nin alanında başarılı firmalarından. Erdal Etiket, tüm faaliyetlerinde uluslararası standartlara uyum ve sürekli gelişim amacını gözetiyor. Sektöründeki yenilikleri sürekli takip ederek müşterilerine çözüm ortağı olmayı kendilerine hedef olarak belirliyor.

SERİGRAFİ BASKI
Otomotiv yatırımlarının gözde şehri Sakarya’ya beraberinde bir uluslararası tecrübeye sahip tedarikçi firmalar akın etmeye başladı. Sektörünün öncü isimi Erdal Etiket 1968 yılında Erdal Bakan tarafından Kemeraltı’nda 100m2 alanda faaliyete başlamış bugün Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde 5000m2’lik yeni yerinde, yeni makine yatırımları ile hizmetine devam ediyor. Asıl faaliyet konusu olan serigrafi baskıdan asla vazgeçmeyerek; müşterilerinin istekleri doğrultusunda hem rulo, hem tabaka dijital baskı, tampon baskı, lazer markalama, gravür oyma, plasto (damla) döküm ve kesim işlerini ön planda tutuyor.

AİLE ŞİRKETİ

Bugün; Volkan Özhelvacı, Okşan Özhelvacı ve Kaan Özhelvacı’dan oluşan Erdal Etiket Yönetim Kurulu dev sanayi kuruluşlarının ve güvenilir markaların önde gelen tedarikçi firmalarından olmayı başarmış durumda. Sakarya’da ki oluşum sürecini ise;  9 yıllık otomotiv sanayi performans etiketi üretimi deneyimine sahip Erdal Etiket Marmara Bölge Yöneticisi Yasin Evkuran yürütüyor. Sakarya başta olmak üzere Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına hızlı bir giriş yapan firma şimdiden varlığını hissettirmeye başladı.

YENİLİKÇİ VE UZMAN KADRO

Erdal Etiket Marmara Şubesi, Erenler ilçesi Sakarya Caddesi No:342 A Blok’da bulunan ofisinde ikili görüşmelerine başladı. Sakarya’da ki oluşumun kısa sürede fabrikasyon sisteme geçmek olduğuna dikkat çeken Yasin Evkuran; “ Erdal Etiket; serigrafi, dijital baskı, endüstriyel kesim, lazer markalama, montaj hizmetlerini nitelikli ve uzman kadrosuyla, kalite bilinciyle sunacağız. En son teknoloji kullanılarak otomotiv, elektrik-elektronik, dayanıklı tüketim, gıda, yapı, iklimlendirme, havalandırma, hipermarket, tekstil, metalurji v.b. farklı sektörlere kaliteli hizmet verme hedefindeyiz. Yenilikçi ve uzman kadromuzla ulusal ve uluslararası, müşteri ihtiyaçlarını farklı çözümler üreterek en hızlı ve ekonomik şekilde gerçekleştirme hedefindeyiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim