Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şubesi, her hafta gerçekleştirmiş olduğu haftalık yönetim kurulu toplantısını Erenlerde Premier Best Western Otel’de bir araya gelerek gerçekleştirdi.

MÜSAİAD Şube Başkanı Yaşar Coşkun, “Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantılar kapsamında bu hafta da Erenlerde bir araya geldik. Bu gün burada olup bizi yalnız bırakmayan üyelerimizi gördükçe MÜSAİD Sakarya olarak ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha idrak ediyorum. MÜSİAD Sakarya adı altında Sanayici ve İş adamları Derneği olarak ne kadar güçlü ve inançlı bir kurum olduğumuzu görmüş bulunuyorum. Bizi güçlü kılan siz değerli üyelerimizsiniz” dedi.

İşadamlarına ekonomik kalkınma adına büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Öztürk; “MÜSİAD şehrimizin sanayi ve ekonomi alanında güzel işlere imza atan ve şehrimize her geçen gün artı değerler katan bir dernek. Son dönemde gerçekleştirmiş olduğu bu olumlu çıkış ile beraber Sivil Toplum Kuruluşları arasında da önemli bir yere sahip. Erenler İlçemiz Sakarya’nın gelişime açık bölgelerinin başında gelmektedir. Bir şehrin bir ilçenin gelişmesi ve büyümesi orada yapılan yatırımlarla doğru orantılıdır. Memleketimize yapılan her yatırımı destekleriz ve kolaylık sağlarız. Kentsel Dönüşüm Projemiz “yap-yık” modeli örneğinde görüldüğü üzere bizler yapıcıyız, önce yaparız sonra yıkarız. MÜSİAD Derneğimizin ve işadamlarımızın her zaman yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim