‘Hırsımız aklımızın önüne geçemeyecek’ diyerek Geyvelilerin güvenini kazanan Kır, gittiği köylerde sevgi gösterileri ile karşılandı.

KÖY KÖY GEZDİ

MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kır beraberindeki, eski MHP İlçe Başkanı Ahmet Pehlivan, Eski Belediye Meclis Üyesi Salih Etik ve MHP İlçe Teşkilatı üyeleriyle Geyve köyleri gezdi. Akdoğan, Karaçam, İlimbey, Doğançay, Kızılkaya ,Örencik, Eşme, Doğantepe, Burhaniye ve Çeltikler Mahallesi’nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kır, projelerini anlattı. Kır köy ve mahalle kahvehanelerinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

PROJELER HAZIR

Kır, Geyve Belediyesi’nin 50 trilyonu aşan borcu olduğunu iddia ederek, “Özel bankalardan kredi talebinde bulunuldu. Belediyenin gelecekte ki emlak vergilerini ipotek altına alınmasına göz yumuldu” dedi.  2800 üniversiteli öğrenci sayısının düştüğünü söyleyen Kır Geyve’ye gereken özenin gösterilmediğini ve 4,5 yıldan bu yana bir adım öte gidilmediğini söyleyerek, “Daha kaliteli daha iyi hizmet sözüyle yola çıktık. Uzun ve kısa vade  projeler hazırladık. Master Plan ve Bölgesel Kalkınma Projelerimizi halkımızla paylaşıyoruz. Tarım, turizm, sanayi ve özellikle eğitim konusunda ciddi projelerimiz hali hazırda. 50 bin vatandaşımı kucaklayarak, onların da teveccühü ile bu yola baş koydum” dedi. Ahmet Kaya 

Editör: TE Bilişim