Eğitimin Yönder’i ve önderi olan, “Yarınlara Sözümüz Var.”sloganıyla hayat bulan Yönder Okulları, her bir öğrencinin biricik ve özel olduğunu benimseyerek eğitim öğretimini sürdürdüğü Türkiye’nin çeşitli illerindeki okullarının ardından Sakarya’da da bu misyonu devam ettirmek üzere yola çıkıyor.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı açılış programını 17 Eylül 2018 Pazartesi günü gerçekleştiren YÖNDER OKULLARI; Prof. Dr. Üstün DÖKMEN, Uzm. Klinik Psk. Süleyman HECEBİL, Yönder Okulları Genel Müdürü Dilek PAYANDA ve Sakarya Yönder Okulları Kurucusu Yılmaz AKÇAY’ın katılımıyla öğrenci ve velileri ile buluştu.

Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasının ardından; saygı duruşunda bulunuldu. Yönderlilerin İstiklal Marşı’nı ve ardından Yönder Marşı’nı yürekten söylemeleriyle program başladı. İlkokul Eğitim Lideri Muharrem YÜCEL ile Sakarya Yönder Okulları Kurucu Temsilcisi ve Ortaokul Eğitim Lideri Asude Eylem AKÇAY’ ın konuşmalarının ardından Sakarya Yönder Okulları İlk Dersi Uzm. Klinik Psk. Süleyman HECEBİL ve Prof. Dr. Üstün DÖKMEN tarafından verildi.

Uzm. Klinik Psk. Süleyman HECEBİL; öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek isteyen, onları en iyi şekilde yetiştirmek isteyen velilerin dikkat etmesi gereken en önemli noktanın çocuğun mizacını tanımak olduğunu belirtti. Yönder Okulları’nı Sakarya’ya kazandıran Yılmaz AKÇAY’ a teşekkürlerini ileterek ve yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyerek sözlerini sonlandırdı.

İlk dersi eğlenceli bir oyunla başlatan Prof. Dr. Üstün DÖKMEN, öğrencilerle keyifli anlar yaşattı. Türkiye’de 2. Küçük Şeyler Anaokulu’nun Ankara’daki merkezinin ardından Sakarya’da bundan 11 yıl önce açıldığını ve Sakarya’nın ilk göz ağrılarından olduğunu belirtti. Sakarya’nın eğitim önderliğini alma yolunda da ilk adımları attığını belirtti. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının Sakarya Yönder Okullarına ve tüm Yönder Ailesine başarı, mutluluk ve esenlik getirmesi dilekleriyle teşekkürlerini sunarak ilk dersini sonlandırdı.

Ardından verilen kokteyl ile tören sona erdi.

Editör: TE Bilişim