2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk öğrenci ev ziyareti oğlu bu yıl ilkokula başlayan Gazeteci Sezai Matur ve Ailesine gerçekleştirildi.

Anaokulunun ardından ilkokula başlayan Çınar Matur’un heyecanına ortak olan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un ziyaretine Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Osmanbey İlkokulu Müdürü Tuğba Tunar, sınıf öğretmeni Birol Aras, Okul Aile Birliği Başkanı Yadigar Kesim de eşlik etti.

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ve ailesiyle eğitim üzerine sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, çok faydalı sonuçları olan bu ziyaretlerin eğitim yılı boyunca devam edeceğini belirtti.

Eğitimde okul-veli-öğretmen-öğrenci işbirliğinin büyük önem taşıdığını vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş eğitim camiasından büyük ilgi gören ziyaretlerin eğitime olumlu yönde büyük katkısı olduğunu ifade etti.

Kızları Irmak Tes-İş Anadolu Lisesine, oğulları Çınar Osmanbey İlkokuluna başlayan Matur Ailesi sürpriz bu ziyaret karşısında çok mutlu olduklarını belirterek, çalışkanlığı ve enerjisiyle dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un öncülüğünde ziyarete katılan eğitimcilere ve tüm ilimiz eğitimcilerine, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yaptıkları çalışmalar nedeniyle çok teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim