İki günlük eğitim süresince Sakarya Üniversitesi Teknoloji, Mühendislik ve Tıp Fakülteleri’nden öğretim görevlilerinin yanı sıra iş sağlığı eğitimcileri ve A belgeli iş güvenliği uzmanları farklı birçok konuda çalışanları bilgilendirdi.

İnteraktif Eğitim İle Aktarıldı

Çalışma mevzuatı, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, işyeri temizliğinin yanı sıra iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, iş kazalarının sebepleri ve korunma prensiplerine kadar birçok konu Serdivan Belediyesi Meclis Salonu’nda interaktif eğitim yöntemi ile personelle paylaşıldı.

Hizmet Kadar O Hizmeti Veren De Bizim İçin Kıymetlidir


 

Serdivan Belediyesi olarak önceliklerinin insan olduğunu dile getiren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, hizmetin verildiği kişiler kadar o hizmeti veren personelin de kendileri için son derece önem arz ettiğini belirterek, hizmetin gereklerini tam anlamıyla yerine getirebilmek için her aşamada eğitimin şart olduğunu söyledi.

Alemdar, belediye içerisinde var olan senkronun devamı noktasında uzman eğitimciler nezaretinde bu çalışmaların periyodik olarak devam edeceğini söyledi.

Biz Büyük Bir Aileyiz

Başkan Alemdar, “Serdivan Belediyesi olarak her zaman şunu diyoruz: Biz büyük ve mutlu bir aileyiz. Bu düşünceyle çalışıyoruz ve ilçemize hizmet ediyoruz. Bunu yaparken görevlerini özveri ile yerine getiren tüm personelimizin sağlığı ve huzuru da bizim için son derece önemli. Daha güzel bir Serdivan için emek sarf eden tüm personelimizin kişisel gelişimi noktasında diğer kurumlarla ortak hareket ederek bu tarz eğitimlere devam edeceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilişim