SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Acıbadem Sağlık Grubu İnsan Kaynakları Müdürü Gülşen Akçay, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Zübeyde Özer, Amerikan Hastanesi İnsan Kaynakları Ekibinden Asude Müftüoğlu ve Hemşirelik Hizmetleri Ekibinden ise Eğitim Hemşiresi Zübeyde Özer konuşmacı olarak katıldı.

Gülşen Akçay, Acıbadem Sağlık Grubu’nun hastane ve tıp merkezlerinden, canlı destek ve tıbbi hizmetlerinden bahsederken Zübeyde Özer ise hemşirelik hizmetleri eğitimlerinden ve yapılan kongreler hakkında bilgiler verdi.

Amerikan Hastanesi’nin işe alım sürecini anlatan Asude Müftüoğlu, “İşe alım süreci kadro açığının oluşması ile başlar. Kadro durumu “Mevcut Kadro” ve “Yeni kadro” olmak üzere iki şekilde gerçekleşir. Görüşülen aday aranılan yetkinliklere sahip olduğu takdirde daha önce çalışmış olduğu kurumlardan referans araştırması yapılır” dedi.

Hemşirelikte Takım Çalışması Önemli

Amerikan Hastanesi’nin tanıtımını yapan, çalışanların çalışma saatleri ve hakları hakkında bilgiler veren Elif Keçeci, “Özellikle hastanemizin hemşirelik departmanı için takım çalışmasına çok önem veriyoruz. Bize başvuru yapan adayların kendine güvenmesi gerekiyor.  İletişim becerisi güçlü, sonuç odaklı çalışan ve ekibin geliştirilmesine katkı verecek nitelikte olmaları gerekiyor” diye konuştu.

Güncel Tıbbi Yaklaşımları Takip Ediyoruz

Amerikan Hastanesi’nin  misyonunun  güncel tıbbi yaklaşımları etik ve güvenilir bir ortamda gerçekleştirilmesi olduğunu söyleyen Keçeci, “Hasta güvenliği, etkin ve kaliteli hasta bakımı için gerekli projeleri takip ediyoruz. Tüm uygulamalarımızı etik kurallar çerçevesinde gerçekleştiriyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim