Sakarya Makina İmalatçıları Birliği Derneği SAMİB Akademi’nin ilk eğitimi olan “ Elektrik, Pnömatik, Hidrolik Devre Şema Standartları” Temel Eğitimi, üye firma temsilcilerinin yoğun katılımlarıyla ,14. Aralık.2017 tarihinde , Sakarya Makina İmalatçıları Birliği Derneği (SAMİB)’in Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi.

Açılışta hazır bulunan SAMİB Yönetim Kurulu Üyeleri , eğitim programına katılan tüm Üye firmaların temsilcilerine katılımlarından dolayı “teşekkürlerini ifade ederek , belirlenen yol haritası uyarınca kararlaştırılan eğitim faaliyetlerinin önümüzdeki haftalarda da sürdürüleceğini.” İfade ettiler.

Eğitimde , katımcılara Elektrik, Pnömatik ve Hidrolik Şemaları için Dünya standartları ve Devre Şemaları hazırlamasında Standartlara Uygunluğun önemi, Türk Sanayii’nde mevcut durum ve karşılaşılan genel problemler hakkında bilgiler verildi.

Eğitim sonunda yapılan “ Eğitim Faaliyeti Değerlendirmesinde” katılımcılar eğitimin kendileri ve temsil ettikleri şirket için çok faydalı olduğunu ifadeyle teşekkürlerini ilettiler.

Eğitimin sonunda eğitime katılan tüm katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Editör: TE Bilişim