SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine, Sakarya Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Törende konuşan SAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, “Sakarya Üniversitesi 640 farklı programı, 80 binden fazla öğrencisiyle, ülkemizin gerçekten sayılı üniversitelerinden birisidir. Bu dönemde 8 binin üzerinde mezun vermiş durumdayız. İletişim Fakültesinin genç mezunlarıyla da bu aileye bir alanda daha katkıda bulunmuş oluyoruz. Şüphesiz mezunlarımızın bilgi beceri kazanmasında en büyük pay, öğretim elemanları ve fakültenin değerli çalışanlarınındır. Sevgili öğrenciler bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duymanızı istiyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman da konuşmasında, “Fakültemizin kuruluşunun beşinci yılında ikinci mezuniyet törenimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fakültemizde bulunan akademisyenlerin öğrencilere çok emeği geçti, öğrencileri iletişim mesleğine gereken donanımda hazırlamak için hem teorik hem de uygulamalı olarak emek verdiler. İnanıyoruz ki yapacağınız işlerde size verdiğimiz çağdaş ve üst düzey bilgilerle kısa zamanda kariyer basamaklarını hızla tırmanacak ve önemli başarılar elde edeceksiniz. Sizler başarıdan başarıya koşarken Sakarya Üniversitesi’ni daha da yüceltecek ve bizleri onurlandıracaksınız. Bundan sonraki hayatınızda hepinize üstün başarılar diliyorum yolunuz açık olsun ‘’şeklinde konuştu.

İletişim Fakültesi birincisi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü mezunu Nesip Asım Toprak oldu. Toprak, ödülünü ve belgelerini SAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın’ın elinden aldı.

Tören, İletişim Fakültesi öğrencilerinin kep fırlatması ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim