01-21 Temmuz tarihleri arasında uygulanacak ‘Almanya’da Otomotiv Bakım ve Uygulamaları Eğitim Çalışması” isimli yurt dışı hareketliliği projesiyle Almanya’nın Mannheim Şehrine giden öğrencileri Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Arif Türkyılmaz uğurladı.

Avrupa Birliği projelerinin deneyimli ve tecrübeli kurum müdürü Arif Türkyılmaz, her yıl hazırladıkları projelerle Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim gören öğrencilere yurt dışı imkanı sağladıklarını belirterek, bu projelerde amaçlarının öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak, onların nitelikli eleman olmalarının önünü açmak olduğunu belirtti. Türkyılmaz, özellikle yurt dışı etkinliklerinde kurum öğrencilerinin farklı kültürleri tanımalarına yardımcı olarak, çırak öğrencilerin bu bilgi ve deneyimlerle uluslararası faaliyet gösteren büyük şirketlerde çalışmalarına da imkan sağladıklarını ifade etti.

Geçtiğimiz Pazar günü Almanya’ya giden Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezi staj kafilesinde; proje koordinatörü kurum müdür yardımcısı Burhan Özkan, Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Ahmet Kardaş ile Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanından 10 öğrenci bulunuyor.

Editör: TE Bilişim