SUBÜ’DEN IŞIKSU’YA ZİYARET

Sakarya’nın ikinci devlet üniversitesi olan ve her geçen gün büyüyen Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Prof. Dr. Ali Boz, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Ergen, Rektörlük Danışmanı ve Öğretim Görevlisi Zülfikar Özçelik, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu makamında ziyaret etti.

ÜNİVERSİTE OLARAK SAHADAYIZ

Akademi ve yerel yönetim iş birliklerinin artırılarak sürdürülmesi için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını dile getiren Rektör Sarıbıyık, üniversite olarak hedeflerine adım adım ilerlediklerini vurguladı. Sarıbıyık, “Üniversite olarak sahadayız. Üniversite sanayi, sektör ve yerel yönetimlerle güçlü ilişkiler içinde üniversitemizi yapılandıracak adımları atıyoruz. Geçmiş birikimlerimizle şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.” diyerek Başkan Işıksu’ya “Hayırlı olsun.” temennilerini iletti.

ÖRNEK ADIMLAR ATACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Rektör Sarıbıyık ve heyetine teşekkür eden Başkan Işıksu, ikinci üniversitenin yapılandırılma sürecine gereken desteği vereceklerini söyledi. Üniversitelerin bir şehrin geleceği için çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Mutlu Işıksu, “Milletimizle istişare ederek projelerimizi hazırladık. Özellikle eğitimle ilgili projelerimizde üniversite camiasını yakından ilgilendiren hususlara oldukça dikkat ettik. Adapazarı eğitim, bilim ve kültürün merkezi olsun istiyoruz. Bu doğrultuda üniversitelerimizle yakından çalışmak, iş birliğini artırmak arzusundayız. Yeni üniversitenin mevcut ihtiyaçlarını kısa vadede çözüme kavuşturacak yaklaşımımızla, üniversitenin gelişimine katkı sağlayacak adımlar içinde olacağız. Merkez Adapazarı kimliğini koruyacak bir anlayışla her alanda örnek adımları hep birlikte atacağız.” ifadelerini kullandı

Editör: TE Bilişim