Sakarya Bahçeşehir Koleji Kampüsü ilköğretim haftası açılış programı ile Eğitim-Öğretime başladı.Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’mızın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Okul Müdürü Sayın Berna Karasu‘’ Dünyayı değiştirecek tek şey eğitim! Diyen Bahçeşehir Kolejleri olarak eğitimin kapılarını çağdaş Atatürk ışığıyla açıyor, öğrencilerimizi sevgi ile kucaklıyor, 21. yüzyıl becerileriyle donatıyoruz ve en iyisini yapabilmek için yoğun çaba harcıyoruz’’ dedi.

Program Bahçeşehir Koleji Sakarya Kampüsü 2. Sınıf öğrencisi Deniz Bayram’ın şiiri ve 11. Sınıf öğrencisi Buket İrem Cengiz’in konuşmalarıyla devam etti. 11. Sınıf öğrencisi Buket İrem Cengiz, okuldaki arkadaşlarına hitaben yaptığı konuşmasında Bahçeşehir Kolejleri’nde öğrenci olmanın imkân ve farklılıklarını sonuna kadar yaşadıklarını ve bu okulda herkesin bir aile olduğunu belirtti.

Eğitim-öğretim hayatlarının ilk adımını atan 1.sınıf öğrencilerine ‘’Okula Hoş Geldin!’’ çiçeklerinin verilmesinin ardından eğitim-öğretim başladı.

Editör: TE Bilişim