Kentpark’ta düzenlenen kahvaltıya İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Kahraman, Okul Müdürü Müdür Turan, Okul Aile Birliği Başkanı Şükran Karslı, 1-D sınıfı öğretmeni Vildan Soyhan ile veliler ve öğrenciler katıldı.

ONLR ÇOK DEĞERLİ

Kadınlar gününe özel olarak hazırlanan pasta kesiminin de yapıldığı programda velilerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Sakarya’da eğitimin önemli bir noktada olduğuna değinerek; “Çocuklarımız bizler için çok değerlidir. Onları geleceğe hazırlamak da bizlerin asli görevidir. Sakarya bu anlamda başarılı ve kaliteli eğitime emin adımlarla ilerliyor. Eğitim alanında birçok başarıya imza attık. Çocuklarımız için geleceğin fertleri için bu tür çalışma ve projelere ağırlık vererek çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

VELİLERLE GÖRÜŞME

Eğitimde uygulanan projelerden de söz eden Pervin Töre; “Sakarya’da projelerimizi aktif bir şekilde yürütmeye devam ediyoruz. Bunlardan bir tanesi de ‘Sakarya, Velisiyle Görüşüyor’ projesi. Her gün velilere ulaşarak eğitimin başarısını arttırmak istiyoruz. Tabi bu projeyle birlikte bizlere çok güzel geri dönüşler oluyor. Bizler de bu çalışmalardan ve yaptığımız projelerden dolayı son derece mutluyuz” ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilişim