Ortak değerimiz Gaffar Okkan'ın kardeş kulüp yaptığı iki camianın kader maçlarında rakip olmaları her iki taraf için duygusallığın ön plana çıkmasına sebep oldu ..

    Ortamı idrak edip iyi algılayan ve maçın centilmence geçmesine katkısı olan taraftar yönetici teknik adam futbolcuları kutlarım..

    Bir sezonun iyisiyle kötüsüyle nihai neticesinin alınacağı final olması psikolojik faktörlerin ön plana çıkmasına neden oldu..

    Bunu da ilk devre rüzgara karşı oynayan Sakaryasporda bilhassa defansif sol bölge oyuncularının aşırı motivasyondan kaynaklandığını sandığım bireysel ve grup hatalarından gözlemledim..

    İlk devrenin bir bölümünde yaşanan bocalama sürecini rakip oyuncularında müsabaka baskısından kaynaklanan sorunları nedeniyle sonlandıramadıklarını söyleyebilirim..

    insiyatif ; Üçe üç orta saha oyuncularının üçe ikisi Sakaryasporlu futbolcular .. kenarların Sakaryaspor'a göre solunda  Diyarbakırsporlu futbolculardaydı..

    Stoper santrafor mücadelesinde ise üstünlük Diyarbakırspordaydı.. Kaleciler için yorum yapacak önemli bir şey olmadı..

    İkinci yarı rüzgarında avantajı Diyarbakırspor'un birinci bölgeyi tercih edip maçı uzatmalara götürme düşüncesi Sakaryaspor'un ilk devre geçirdiği adaptasyon sürecini atlatıp kontrollü agresif oyunu ile bariz olarak üstünlüğü ele geçirmesine vesile oldu..

     Rakip Diyarbakırspor'un hücum yapamadığı bölümde içeri dripling yapan oyuncuya sağ stoperin ikili sıkıştırmada geç kalması Sakaryaspor'un çok iyi oynadığı bölümde gol yemesi işin garip cilvesiydi.

     Yenik duruma düşmesine rağmen takımını iyi yönlendirip oyun disiplinini bozmadan yöneten Osman kardeşimi tebrik ederim..

   Yorgunluktan dolayı Hata yapma oranının en yüksek olduğu son bölümde oyunun rakip kaleye yakın oynanması kondisyon olarak rakibinden üstün olan Sakaryaspor'a avantaj oldu..

    Grup ve takım pozisyonları haricinde eleştiri veya övgü yapmamamın nedeni maçın zorluk derecesidir...

Allah'ın yarattığı en yüce varlık insandır insanları sevindirin ki Allah'ta sizi sevindirsin der ...

    Ben şimdi bu takımın önce önümüzdeki sezon sonunda  PTT Ligine ardından da Süper Lige çıkmasını en içten kalbimle dilerken bu büyük başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim..