Dünkü gazetelerin spor sayfalarında büyük bir resim Sakaryaspor’un durumunu gözler önüne sermiş. Maç bitiminde futbolcu ve bazı yöneticiler sanki alınan 3 puanla finale çıkmış gibi sevinç çığlıkları atarcasına görüntü vermişler. Yedici maçta 3 puana ancak ulaşan yeşil-siyahlı ekipteki oyuncu ve yöneticiler bu maçın ikinci yarısındaki son derece kötü oyun sonucunda gelen galibiyete böyle sevinç gösterisi yapıyorsa Sakaryaspor, hedef büyütmekte çok zorlanır.

Maçın ikinci yarısındaki takımın görüntüsü ve oyun nedir öyle? Suat Kaya lütfen bir izlesin. Ne diyecek acaba? Cezalı ve sakat oyuncular var, ancak Nuri Fatih Aydın sakatlanıp çıkınca Sakaryaspor orta alanı adeta çöktü. Lig uzun bir periyod. Bunun tekrarlarında yine böyle olacaksa vay halimize. Nuri Fatih Aydın’ı pamuklar içinde korumamız lazım o zaman.

Sivas Belediyespor, puan çıkaramadıysa bunda son vuruşlarındaki beceri noksanlığı olmuştur.

Yaser, golün haricinde hiçbir olumlu pozisyonda olamadı. Sakaryaspor maç boyu kanatlardan hücum organizasyonu olarak başarılı olamadı. İkinci yarı öyle görüntüler yaşandı ki sanki Sakaryaspor deplasmanda 3 puanı korumak için çabalıyor. İkili mücadeleye girenler yerden kalkmıyor. Böyle bir görüntüyü uzun yıllar görmemiştim.

Neyse, seyirci özlemi bitti. Sakat ve cezalılar dönecek. Bu maç geride kaldı. Sakaryaspor’un yönetim, teknik kadro ve futbolcular olarak şöyle bir silkelenip yeni bir yol haritası ve motivasyona ihtiyacı var. Bunu yapmaya mecburlar. Beklenti böyle.

Büyük düşünce hedefe götürür…