1.AYAK: Güzel formlarının yanı sıra uygun sıkletleriyle LADY HATUN, FATİHİNGÜLÜ ve TOMURCUK ÇİÇEK öncelikle şanslılar. Bu tip gruplarda söz sahibi olabilecek performansa sahip NURLUTAÇ, CANÖZGÜ, LANDING, SU MELEK ve CEYLİNSU daha sonraki tavsiyelerim.

2.AYAK: Daha önce Kocaeli’de bu mesafede birincilik yapan OĞLUM BATUHAN artan formuyla favorim. Bu yarışı için yaptığı işlerinde toparlandığı gözlenen GELEG ROJ ilk rakibi olur. Sürekli kendini geliştiren ŞÜKRAN BABANNE, tecrübeli binicisiyle DEMİRALP, iyi durumlarıyla MIA SOLE ve MISS AYVALIK her an devreye girebilecek isimler.

3.AYAK: Handikap puanı dikkate alınması gereken bir koşu olduğunu düşünerek ASYAFIRTINASI, DIANA ve VENUS DOUGHTER’ı burası için yeterli görüyorum.

4.AYAK: İnatçı karakteriyle kurduğu tempolara dayanabilecek bir rakibinin bu yarışta olmadığını düşünerek DOMBRA’nın yanına at yazmıyorum. Günün en sağlam bankosu olarak işaretleyelim.

5.AYAK: Etkili formları ve kaliteleriyle TOROS ASLANI ile ALPTUĞHAN arasındaki kapışmanın yarışın sonucunu belirleyeceğine inanıyorum. Küçük kuponlara ALPTUĞHAN tek atılabilir.

6.AYAK: Kazananı kestirmenin zor olduğu bir maiden mücadele var karşımızda. Buraya bütçeniz yettiğinde çok at yazmanızı öneriyorum. Son form durumlarına göre sıralamam AŞANBEY, OĞLUM AZAD, OZANEFE, GONZALES, MUAMMERAĞA ve TEKFORD PLUS şeklindedir.

ALTILIM: (6-7-9-1-2-3-4-5) (4-7-3-2-11-10) (1-2-3) (1) (1-4) (3-10-11-8-9-13)