1.AYAK: Bu pistteki ilk startında üçüncülük yaparken ortaya koyduğu performansının bile rakiplerini geçmesine yeteceğine inandığım COLOMBIER, etkili binicisiyle alternatif banko olarak değerlendirilebilir. Kariyerinin ilk sınavını bu pistte yarış boyla kazanıp çok daha iyi duruma gelen CHANCE OF MELOŞ ve yine her yarışında gücünü artırdığını kazandığı yarışıyla kanıtlayan AMETİST favorinin öncelikli rakipleridir. Sürprizi ise ilgililerinin çok güvendikleri KEYSE TUGEN yapabilir.

2.AYAK: Çok iyi bir form tutup bu pistte arka arkaya başarılı yarışlar sergileyen SITAMUN, ilk şans verdiğim isim. Rakipleriyle arasındaki kilo farkına rağmen TALİA HANIM, kalitesiyle favorinin ilk ciddi rakibi olur. Düzeni işlerle formlarını koruyan FREESIA, FAMA ve CRACKER BABY daha sonra dikkate alınması gereken safkanlar.

3.AYAK: Yarış hayatlarına bu koşuyla birlikte ‘merhaba’ diyecek olan 2 yaşlı İngiliz taylarının ayaklarının düz basmasını temenni eder kariyerlerinin başarılarla dolu geçmesini dilerim. İlgililerinin ilk startlarına uzun süredir itinayla hazırladıkları BACHELOR DEGREES ve SAVRULMAZ bugün için rakiplerinden daha pişkin görünüme sahipler. Yeterli işleriyle FOREVER IN LOVE ve BELENUS sürpriz uğraşı verirler.

4.AYAK: Hazırlıklarında mükemmel bir görüntü çizen DİLİRAN, bilinen güç ve kalitesiyle birinciliklerine bir yenisi ekler. Bankom.

5.AYAK: Denk güçteki safkanlar BREDELAL, BİLGİNKADİR, GAZINÇ, YANTAR ve BAYÇINAR ayırımsız kuponlara işaretlenmelidir.

6.AYAK: Safkanlar arasındaki kilo farkları sürpriz ihtimalini güçlendiriyor. Formlarına göre GÖZ AĞRISI, KISMET KIZ, BÜNYAN ve GÖRGÜNCAN sırasıyla şans tanıdığım safkanlar.

ALTILIM: (6-5-3-4) (6-1-2-4-8) (1-5-4-6) (6) (5-6-7-3-4) (2-5-4-1)