1.AYAK: Yarış hayatlarına bu koşuyla birlikte ‘merhaba’ diyecek olan 3 yaşlı Arap taylarının kariyerlerinin başarılarla dolu geçmesi diler ayaklarının düz basmasını temenni ederim. Uzun süredir idman pistinde olup rakiplerinden daha hazır görünüme ulaşan SELÇUK REİS, ilk sınavından birincilikle ayrılabilir. Düzenli işlerle formlarını ileriye taşıdıkları gözlenen KARTAL KIZ, AĞA ATLI, BETDİRCAN ve ŞAHIMSIN favorinin beklenenin altında koşması halinde devreye girmesini beklediğim taylar olacaktır.

2.AYAK: Bu koşusu için çok sıkı bir hazırlık devresine tabi tutulan DIAMOND DASH, kazanmasını beklediğim safkandır. Sentetik pist performansı da rakiplerinden iyi olan safkanı günün en güvenilir ismi olarak banko öneriyorum.

3.AYAK: Kalite ve performans olarak birbirlerine yakın isimlerin zorlu kapışmasında ZAFER ATEŞİ, BAYBAŞKAN, ABBAS YOLCU ve GREY CLOUD dörtlüsünü ayırım yapmadan birlikte yazalım.

4.AYAK: İdmanlarındaki görüntüsünü yarışına yansıtması halinde AK FETİH’ten çok farklı bir yarış bekliyorum. Kilo dezavantajını formuyla kapatacağına inandığım OĞLUM EMİR, zaman zaman ters koşular çıkaran GEZEGEN, formunu koruyan ŞEHLEVENT, ilgililerinin çok güvendiği ACARTÜRK, beğenilen hazırlıklarıyla KALABALI ve ÖNDEREFE daha sonra sırasıyla şans tanıdığım safkanlar olacaktır.

5.AYAK: Uzun süredir idman pistinde olup kazanacak düzeye geldikleri belirlenen CANIMBABAM, BÜLENT, ALKANYAN, ÇAMKORU ve MAZLUMZÜLFİKAR isimli tayları ayırımsız yazalım.

6.AYAK: Grubun kalite iki ismi TIMETOSAYGOODBYE ve OBRA REİS arasındaki mücadele birinciyi belirler. Herkese bol şanslar...

CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (6-5-1-3-9) (4) (7-1-3-2-4) (9-1-2-3-4-5-10) (3-2-1-5-9) (2-14)