1.AYAK: İstenilen düzeye getirilen en iyi performansını ortaya koyabileceği pist ve mesafede start alan ÜMİTLİ favorimdir. Grup koşu gören THE MAİLMAN ilk rakibidir. SOLID BROTHERS ve SAMOTHRAKİ iyi dereceleri, NOBLE BOY ve POWER OFF ise çok uygun kilo avantajıyla değerlendirilmelidir.Sırf jokey tercihiyle de olsa koşarak formunu koruyan DEDEM MEHMET’e de bir çarpı atılmalı .

2.AYAK: Bursa’da çim pist te güzel dereceyle KV-6 kazanan DREAM GREEN sürprize imza atabilecek durumda olup favorimdir. ALLORA, GİZMO ve CEKU rakiplerine oranla tecrübeleriyle mutlak yazılması gerekirken bu kez stiline uygun jokeyiyle MY INFINITY talı sürprizdir. ELAGÖZLÜM ve işinin ehli bir ekipte çok iyi hazırlanan SAADETCİM’i de dikkat edelim.

3.AYAK: İstikrarlı yarışlarıyla izleyenlerde büyük hayranlık bırakan kalite DENİZİM, pist ayrımı yapmayan bir safkan. 1 ay evvel G-1 yarışta nefes açan güçlü safkanın, başarılı yarışlara imza attığı tecrübeli jokeki Karataş ile kazanmasını bekliyor banko öneriyorum.

4.AYAK: Yıllık kazancı en yüksek ilk 5 at arasında olacağını öngördüğüm bu yarışta; AKUSTİK, ALİŞİRİNOĞLU, AÇIK DENİZ, ALTINKAFES ve ERBABAM arasından birinci çıkacaktır diyorum.

5.AYAK: Bir solukta bitirmesi olağan sonuç olan SERSERİ küçük bütçeli kuponlara risk edilebilir. MİSAE çok ciddi rakibi konumundadır. DEDEMŞAH, ENYALIOS, DEMİRBÜKEN ve ORADİNARIO öndeki ikiliden sonra değerlendirilmelidir.

6.AYAK: Handikap puanı en yüksek isimlerden DAĞBERKHAN ve SİVEREK ASMASI arasındaki mücadele bana göre birinciyi belirleyecektir.

Herkese bol şanslar...

PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (6-5-1-2-11-4) (3-1-5-2-8-11) (2) (1-2-3-7-5) (4-7-1-2-6-5) (10-1)