Sakaryaspor  geriye düştüğü maçın içinden Coşkun’un muhteşem ayak ve kafa vuruşları eşliğinde yıllardır hedeflediği, diriliş için daha yükseklere tırmanmak adına önüne koyduğu TFF 2 lig hedefine İsmail Gürses Başkanlığında ,Osman Özdemir’in teknik sorumluluğunda ulaştı.

   Olimpiyattaki maçın futbol hikayesi içinde ilk yarıda Diyarbekirin, ikinci yarıda Sakaryaspor’un daha iyi işler yaptığını dillendirmek gerek. Ancak goller uzatmalarda geldi. Önce Diyarbekir, sonra Sakaryaspor devreye girdi.

   Sakaryaspor adına oyunun dönüş hamlesinin içinde atılan goller kadar kulübenin oyuna müdahalesine çok yerindeydi. Alptuğ’un çıkıp Ferhat’ın girmesi,verimsiz Ercağ’ın çıkıp Enes’in girmesi Sakaryaspor’u ofansif anlamda daha hareketli, hale getirdi.

   Geriye düştüğümüz maçın içinden yaşama dönüş  anında Ferhat, Fikret verkaçında golcüyle buluşan pozisyondan Coşkun’la  golün gelmesi Sakaryaspor’u hayata bağladı.

   Sakaryaspor kazanırken Olimpiyatta Diyarbekir’in ipini çeken tüm pozisyonlarda Coşkun vardı. Ağlara giden iki gol, rakibin on kişi kalması onun eseriydi.

    Özetle Olimpiyattaki geriye dönüşün içindeki futbol hikayesindeki mutluluktan herkese pay uzatmak gerek. Gurbette bir Erdoğan Arıkan’ı ,bir Oktay Sarı’yı dinleyerek maçın heyecanı içinde bir oradan bir buraya koşarak tur attığım , karamsarlığın gurbet kabusu gibi içime çöreklendiği günün içinden yeni stada taşınan TFF 2 lig Sakarya’ma hayırlı olsun. 

   Ağlıyorum, gözyaşı döküyorum. Ama bu sefer sevinç gözyaşları gurbette futbol gönlümle buluştu. Oh be en nihayet 3 lig kabusu bitti be..

   Bu maçın hikayesinin bir bölümünü Salı Sofrasına bırakarak sizi TFF 2 lig coşkusuyla baş başa bırakıyorum.