1.AYAK: Birbirinden etkili yarışlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ÖZALAK burada başta şans vereceğim isim olacak. Gününde olduğunda etkili yarışlar sergileyebilen BODRUM KALESİ en ciddi rakibi olarak dikkate alınmalı. KAZDAĞI ve BÜTÜNAY ikilisine de dikkat etmekte fayda var.

2.AYAK: Süratli gideceğini düşündüğüm bu yarışın sonlarında RIVER GIRL izleyebiliriz. MAGIC RAMPER bu pisti bambaşka koşabilen bir isim. LET ME PASS sürekli iyi koşuyor. SECRET VICTORY ile BLANEGIRL ikilisini de göz ardı etmemek gerekiyor.

3.AYAK: Bugün çok uygun rakipler arasında koşacak olan ve düzlüğe çıkıldığı gibi kendini göstereceğine inandığım COŞGEL aksilik olmadığı takdirde kazanacaktır diyor günün de bankosu olarak kuponlara yazılmasını öneriyorum.

4.AYAK: Startla beraber ön tarafa sarkacak olan ve üzerine gelen olmaması halinde beyaz bayrak yapabileceğine inandığım GINA MONTANA burada kuponlara başta şans verilmesi gereken isimdir. Mükemmel yarışlar ortaya koyan ONEANDONLY en ciddi rakibi konumundaki isim. Düzlükle beraber bende buradayım diyecek olan KAİNAT ihmal edilmemeli.

5.AYAK: Gördükleri yarış sonrası gerek tecrübe kazanan gerekse de yarış kondisyonuna ulaşan tayların mücadelesinde; EVERGRANDE, QUEEN FLICK, MY DEAR GIRL, SUVLA POINT, SÜLEYMANOĞLU ve LARVOTTO ayırım yapılmadan beraberce kuponlardaki yerlerini alması gerekir.

6.AYAK: Günün son koşusuna geldiğimizde ise YOLDAŞAĞA ve BOMBACAN ikilisinden az hata yapan yarışı lehine çevirir.

Herkese bol şanslar...

ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (6-1-2-7) (3-2-6-5-7) (7) (7-5-4) (2-9-8-10-7-5) (3-2)