1.AYAK: Zorlu yarışla karşı karşıyayız. MAZLUMZÜLFİKAR formunu hızla geliştiriyor. BAĞRIYANIK ve SOKAK KRALI gerek tecrübeleri gerekse de tatminkar yarışlarıyla beğeni kazanan isimler. ŞEPŞEKER ile AKHARMAN da göz ardı edilmemesi gerekenler.

2.AYAK: Hızla istenilen duruma gelen VOLTA kuponlarımıza öncelikli olarak yazmamız gereken isim. CARUSO her yarışında etkili olmaya devam ediyor. TİJİWARE kesinlikle göz ardı edilmemeli. CRASSUS, BLUE KING ve NAÇAL da kuponlara yazılmalılar.

3.AYAK: Mükemmel yarışlar koşan FEARLESS ACTION ile BOLD BOY ikilisini kesinlikle ayırt etmeden öncelikli olarak kuponlara yazalım. Yine etkili yarışlarını izlediğimiz YAMANLARBEYİ de burada göz ardı edilmemesi gereken isimdir.

4.AYAK: Bölünen maiden yarışın bir diğer ayağı olan bu yarışta ayırt edilmeksizin kuponlara yazmanızı önereceğim 4 isim var. Bu isimler; BÜYÜKAŞK, DENİZ KÖPÜĞÜ, ONURLUEFE ve KARTAL KIZ.

5.AYAK: Yarış hayatında koştuğu tuğu 5 yarışını da kazanmayı başaran ve geçilmezlik unvanıyla bu yarışına gelen THE LAST ROMANCE ve yine 2’de 2 yaparak geçilmeyen QUEEN OF PROTI ikilisini ayırt etmeden beraberce yazalım.

6.AYAK: Günün son koşusuna geldiğimizde; etkili yarışlar sergileyen ve bugün için uygun rakipler arasında koşacak olan ve düzlükle beraber kendini gösterecek olan CİVANTAY kazanacaktır diyor günün de bankosu olarak kuponlara yazılmasını öneriyorum.

CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (6-3-7-11-1) (10-3-5-6-12-1) (3-2-8) (8-2-4-5) (9-6) (4