1.AYAK: Çim performansları iyi olmalarının yanı sıra performans olarak da öne çıkan GRAVAS, BAY JAK, LOVE ME TENDER, DEMİRSEMA, GÖLCÜKLÜ ve CRASSUS öncelikle önereceğim safkanlar.

2.AYAK: Kariyerlerine bu koşuyla birlikte start verecek 2 yaşlı İngiliz taylarının ayaklarının düz basması en büyük temennimiz. Pişkin görünümleriyle öne çıkan ayrıca iç start avantajına da sahip STRONG HEART ve PİNOKYO küçük kuponlar için yeterli olur. REAL KING, TORUN DOĞAÇ ve BURHAN hemen sonraki tercihlerim. Kuvvetli kan hattını temsil eden RUN FOR LINA ve PERFECT EMERALD yeri olanlar tarafından muhakkak değerlendirilmelidir.

3.AYAK: Rakiplerinin üzerinde bir isim olduğuna inandığım KRAL ARTUR’un kazanmasını bekliyorum. Zor günün en güvenilecek limanı olarak banko yazabiliriz.

4.AYAK: İlk bakışta CELALİYE, SARAYBOSNA ve KAFADAR arasında bir koşu gibi görünüyor olsa da bana göre çok ters sonuca da açık mücadele olduğunu düşünüyorum. Birbirinden ayıramadığım isimleri ‘HEPSİ’ yazıp en cazip olanın gelmesini bekleyelim derim.

5.AYAK: Bugün için rakiplerinden daha hazır görünüme sahip ELDERADO, GRAY WOLF ve RED WINNER mücadelesinin birinciyi belirleyeceğine inanıyorum.

6.AYAK: Bugüne kadar koştuğu kum yarışlarda 9 kez bitiriş çizgisini rakiplerinden önce geçen, mesafe deneyimi de bulunan BAŞYAZAR, son yarışıyla fit duruma geldiğini belli etmesiyle favorimdir. En ciddi rakip olarak lehine mesafede seri yapısıyla UĞURCANBABA’yı görüyorum. Önde boş kalması halinde çıktığı gibi bitirebilir.

ALTILIM: (1-2-9-10-6-12) (7-5-6-8-2-11-10) (1) (HEPSİ) (1-4-8) (7-5)