1.AYAK: Çok iyi form yakalayan FALEZ’in bu pistteki son ikinciliği de dikkat çekiciydi. Ekürisinin desteğiyle kazanmaya yakın görünüyor. Küçük kuponlara risk edilip tek bile atılabilir. Alternatif arayanlar, bu koşuda dilbağı denenecek GARNET ve LILYANTUS’u dikkate alabilirler.

2.AYAK: Rakiplerinden daha farklı dereceler ortaya koyan eli kulağında WILDEST INDOCHINA ve bu kez çok daha etkili bir yarış beklediğim MOON FATHER öncelikle şans verdiklerim. Sürekli artan formlarıyla ABUBAKAR, BALLISTIC BULLET ve ASİMERİÇ öndeki ikiliden sonra değerlendirilmelidir.

3.AYAK: Lehine mesafede seri stiliyle KIRDERE beyaz bayrak ayna yababilir. Ancak süratli geçmesi muhtemel yarışta AKON, GIPSY DANGER ve SPEEDY GUNNER sonlardaki güçlü ataklarıyla mutlaka söz sahibi olacaklar.

4.AYAK: Tam olarak kimin nasıl koşacağı belli olmayan kısa vade yarışta bana göre sürpriz bir isim kazanabilir. Denk güçteki taylarının mücadelesinde ayırım yapmadan HEPSİ yazmakta yarar görüyorum.

5.AYAK: Yarış hayatlarının ikinci koşusuna çıkan STRONG BELIEF ile AKGÜN ikilisine öncelikle şans veriyorum. Hazırlıklarında beğenimi kazanan bu isimler orta ölçekli kuponlara yeterlidir. Formlarını geliştiren APPLE JACK ve BERTHOLD kuponların olmazsa olmazlarıdır. Yeri olanların ÇAĞANHAN’a bir çarpı atmaları yararlarına olur.

6.AYAK: Son koşuya kadar at sayısı dağılımını eşit tutarak, cazip ikramiye beklediğim programda kuponumuzu kazanmasını beklediğim taya getirmeye çalıştım. Son koşuda banko olarak önereceğim isim CAHİL olacak. Kaçak atların yarışı sonlarda etkili ataklarıyla lehine çevirecektir. Eğer banko tercihini ilk ayakta Falez’den yana kullanırsanız buraya JAMES ve SUFİHAN’ı da yazarak sağlama alabilirsiniz.

PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (6-3-10) (1-2-5-3-4) (5-4-1-3) (1-2-3-4-5-6) (5-1-2-3-4) (3)