1.AYAK: Sürpriz sonuca açık mücadelede ilk şansı CUTTHROAT’a veriyorum. Faule maruz kaldığı İstanbul’daki yarışı gayet tatminkar. Uygun kilo ile son yarışını tekrar etmesi halinde kazanabilir. Beklentinin altında kalması durumunda ise yarış daha da içinden çıkılmaz hal alır. RAY OF SUNSHİNE, ANALUX, BAŞ BELA, KUPALIM ve YOSUN SULTAN,LION FLAG önerebileceğim isimlerdir.

2.AYAK: Gruptaki en yüksek handikap puanına ayrıca en iyi yarış hazırlığına sahip isimler BURAKŞAH, CRAZY CHICK, PUZZLE ve SÜPHAN bu ayak için yeterli olur.

3.AYAK: Önde tempoyu isteyecek birçok ismin olması şampiyon CANKARDEŞLER için büyük avantaj. Uyumlu pilotuyla tam istediği mesafeye gelen safkan bu koşuyu kazanır. Banko yazabiliriz.

4.AYAK: Henüz yolun başında ve tecrübe eksiği bulunan tayların yarışında bana göre at çalmak hata olur. Toto olarak ön plana çıkan ve Gündüzeli ekürisinin itinayla hazırladığı TOYNAKKIZ bir tık ileride olup ilk planda dikkate alınmalıdır. Ancak yine de bu yarışı kapatmat en doğru tercih olacaktır.

5.AYAK: Bana göre burayı bekleme yarışlarını seven sprinter bir isim kazanacaktır. Sıralamam AYZA, ILDIR BEYİ, GÖLCÜKLÜ ve DEMİRBÜKEN başta düşünülmeli. Seri isimler YENİLMEZ, INVISIBLE WOMAN ve BORANTAY daha sonra değerlendirilmeli .

6.AYAK: Verdiği kısa aradan sonra sorunlarından arındırılıp bir koşu görerek toparlayan Turbo temsilcisi ALOYSHA, çalışmalarına bizzat eşlik eden jokeyi idaresinde kazanan olacaktır. Günün en cazip bankosu olarak öneriyorum.

Herkese bol şanslar...

PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (2-7-8-4-1-9-5) (1-2-3-7) (1) (7-2-3-4-5-6-8-1) (8-5-4-3-6-9-2) (12)