1.AYAK: Son uzun mesafeli yarışını ölçü almadığım bugün için sevdiği mesafeye dönen SALVO bir aksilik olmadığı takdirde stiline uygun binicisiyle özlediği birinciliğe ulaşacaktır diyor günün de ilk bankosu olarak kuponlara öneriyorum.

2.AYAK: Tatminkar yarışlarıyla dikkat çeken KELEŞHAN, son yarışını ölçü almadığım KARADAĞLI, sürekli artan formuyla dikkatleri üzerine çeken BUĞRAHAN ve dinçlikle etkili koşabileceğini düşündüğüm RONESANS rakiplerine oranla bir adım öndeler. İstikrarlı MAĞRURKIZ ve SIRILSIKLAM ikilisine de dikkat etmek gerekiyor.

3.AYAK: Birbirinden etkili yarışlar yapmaya başlayan MAKARACI ÇOCUK kuponlarımızın olmazsa olmazı. Çok ağır kilo altında koşmaya alışık olan SAN MARINO en ciddi rakibidir. ASLAN KOÇUM, RIVER GIRL, DIAMOND DASH ve KWEUKE iddialı olabilecek diğer isimlerdir.

4.AYAK: Çok uygun rakipler arasında koşacak olmasından dolayı GÜZELKAYA burada başta şans vereceğim safkan olacak. Ağır kilosuna rağmen AKSAKAL tecrübeli jokeyiy en ciddi rakibi olarak değerlendirilmeye alınmalı. Bu ikilinin eksik koşmaları halinde ise AKSOYAK, ALSANCAKLI ve TAŞRALI devreye girebilecek isimlerdir.

5.AYAK: Yeteri kadar yarış gören ve bugün için çok uygun rakipleri arasında start alacak olan YAĞIZINOĞLU bir aksilik olmadığı takdirde rakiplerini geride bırakacaktır diyor günün de ikinci bankosu olarak yazmanızı öneriyorum.

6.AYAK: Günün son koşusuna geldiğimizde; ilk startını beğendiğim AKDAMAR burada rakiplerinin bir adım önünde görünse de artan formlarıyla GÜZEL YÜZLÜM, AKHARMAN ve SANTOLİNA ihmale gelmezler. CUMARTESi iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (3) (3-2-1-5-10-12) (9-1-3-4-7-2) (3-1-6-2-5) (2) (1-9-2-12)