1.AYAK: Ayağına çabuk isimlerin bir araya geldiği bu yarışta mümkün olduğunca çok ata şans vermemiz gerekiyor. Son form durumlarına göre VICTORY FLIGHT, MISTER RIGHT, BORANTAY, NACAL ve BAY JACK öncelikle şans tanıdığım safkanlardır.

2.AYAK: Tatminkar yarışlarıyla dikkat çeken RIO BLONDE ve bugün farklı koşacağına inandığım CERENSEL ikilisi bir adım öndeler. Bu tip gruplarda iddialı olabilecek performanslarıyla HARPUT RÜZGARI, WINNERS PRIDE, BIG DANCE ve WINGED WOMAN öndeki ikiliden sonra sırasıyla dikkate alınmalıdır.

3.AYAK: Kendi grubunu bulan ve bugün düzlükte yapacağı atakları ile kazanacağına inandığım WINCHESTER, yarış içerisinde büyük bir aksilik yaşamazsa kazanacaktır diyor günün de ilk bankosu olarak öneriyorum. 4.AYAK: İlk startını çok kolay ve gösterişli kazanırken yetenekli bir tay olduğunun sinyallerini de veren GOLDEN LION bir kez daha aynaya yakın gördüğüm isim olup günün ikinci bankosu olarak yazabiliriz.

5.AYAK: İstikrarsız Arap taylarının kapışmasında her türlü sonuç ortaya çıkabilir. Rakiplerine oranla hazırlıklarında daha ön plana çıkan GÖRÜKLE, KARTAL KIZ, BUĞRAHAN, KARADAĞLI, AYDEMİRBEY ve MAĞRURKIZ birlikte dikkate alınması gerekenler.

6.AYAK: İdman pistindeki güzel görünümlerinin yanı sıra mesafe avantajlarıyla dikkat çeken; BERKTİN, ALSANCAKLI, DİNÇGÖR ve KAVZAN ayırt edilmemeliler.

Herkese bol şanslar... ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (5-2-3-7-4) (4-7-1-2-3-6) (2) (3) (4-6-2-5-1-9) (11-8-2-5)