Bu yıl Sakaryalılar olarak çok şanlıyız  Şampiyonlarımız ve şampiyonluklarımız var.

  Sakaryaspor’umuz da 5 yıllık şampiyonluk hasreti Play-Off’ta Diyarbekir’i yenerek  ilk şampiyonumuzla gurur duyduk.

   Diğer gururumuz Büyükşehir Basketbol Takımımız oldu. Dev adamlarımız Eskişehirsporu yenerek  Süper lige çıkan ikinci Takımımız oldu.

   Sakaryalıların gururu   Sakaryalı olan Yılmaz Vural’ın Takımı  Göztepe Es Esi  devirerek Süper lige çıktı diğer gurumuz ise Aykut Kocaman Konyaspor’u Kupa Şampiyonu yaptı sizinle  ne kadar gurur duysak azdır .

   Şampiyonlarla gurur duyduk ama bundan sonrası çok önemli. Önce Sakaryasporumuzu ele alalım.

  Transfer daha başlamadı. Başkan İsmail Gürses  “2. Ligde de  ses getirecek Transferler yapacağız” dedi. Gürses’e güvenim tam  ancak  bazı duyumlarıma göre Şampiyonluk primleri hakkı olan primleri Futbolculara  verildi mi?  umarım verilmiştir. Önce  o primler yatmalı daha sonra önemli olan  gerekli yere transferler yapılırsa  2. Ligde de kalıcı olmayı başarırız.

Gelelim diğer Şampiyonumuz olan Büyükşehir Basket Takımımıza. Süper lige çıktık ve bu şehre ve takıma ufak salon Süper ligde az gelir. Serdivan’da ki Salon bize yeter ancak özellikle tabanında sorun olduğu söyleniyor ve mutlaka bakım lazım.

   Takımı bu lige çıkaran Koç Selçuk Ernak görevinin başında kalacak mı?   Yapılacak transferler yeterli olacak mı? Kısacası bu takım Süper Lige hazır hale gelebilecek mi? Zaten mevcut kadromuz iyi ama süper lige yetmez en az 4 -5 transfer lazım bunları en yakın zamanda haberdar oluruz diye düşünüyorum.

 Yılmaz Vural Farkı

Sakarya’nın gururu Yılmaz Vural çok takımı düşürdüyse birçok takımı da mutlu sona ulaştırdı. Bu mutluluğa ulaşanların en sonuncusu olan 14 yıldır Şampiyonluk hasreti çeken Göztepe Vural hocamla sevindi. Zoru başardı ve Türk Futbolunun köklük kulüplerinden İzmir ekibini Şampiyon yaptı. Tebrik ediyorum Yılmaz Vural hocamızı.

Kocaman bir başarı

Gazetecilik hayatımdan bu yana şahsen Aykut Kocaman’ı pek sevmem ama başarılarını da inkar etmem. Fenerbahçe’yi Şampiyon yaptı, Konya’ya gitti Konya’yı  kupa şampiyonu yaptı. Kocaman bir alkışı hak etti ve ben de kendisini tebrik ediyorum.

Yazıma son verirken Şampiyonlarımızı tebrik ediyorum 2017-2018- yılında başarıların devamını diliyorum… Esen kalın her zaman mutlu kalın…