Afyon’a giderken’ de Bu takıma inanıyorum yazmıştım..Döndüklerin de , Payas maçında alınan yenilgine inancım hiç değişmedi..
       Tuncay Şanlı ve ekibinin be kadar istekli olduğunu gördüm…Orhangazi maçında takımın istekli ve hırsı oluşu beni mutlu etti.
Atlılan her golden sonra yaşanılan sevinçten siya de  dikkatimi çeken nasıl bir sevincin yaşanılmış olmasıydı. Futbolcular Tuncay Şanlı’ya koştu..Onlar  bu sevinci hocalarıyla
paylaşırken, Tuncay Şanlı’da onlarla bu sevinci doyasıya yaşadı. En güzel görüntü bana göre buydu….
Takım oyuncularının Tuncay Şanlı’yı nasıl sevdiklerini görmek beni mutlu etti. Arkadaşlığın ve takım olmanın temellerini ilk günlerinde atan Şanlı ve ekibine nazar değmesin..
İki maçta alınan galibiyetlerle Sakaryaspor son haflardaki çıkmazdan sıyrılmayı bildi. Çok önemli galibiyetler önümüze daha güzel günleri koydu.
Taraftarımızın tribündeki desteği ise her zamanki gibi mükemmeldi.
Şanlı ve ekibinin yeni bir hava getirdiği bir gerçek , bu havanın süreceği , galibiyetlerin devam edeceği sinyalini aldım.
Bu takımın başarısı için canla başla mücedele veren tüm oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum.
Tüm engelleri aşmalarını diliyorum. Koskoca bir şehrin arkalarında olduğunu gören futbolcu kardeşlerimizin yüreklerini ortaya koyduları bir gerçek.
Bize sadece onları alkışlamak düşer..Bugün değil yarında bu böyle olmalı
Bugünde çok önemli maçı olan Ordusporuda yenip çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz  3 puan bizim olacak
Mutlu ve esen kalın….