1.AYAK: İzmir’de kum yarışında bariyer dibinden yaptığı güçlü ataklarıyla bir sonraki yarışı için önemli sinyaller veren ATÇETER ve bu yarışına ciddi işlerle hazırlanan JUNGLE MAN öncelikle düşünülmeli. Aşama kaydeden LAST NUMBER ve BANA da ihmale gelmezler. Son işiyle dikkat çeken MISS AYVALIK sürpriz atımdır.

2.AYAK: Süratli gidecek yarışta sonlarda kuvvetli gelecek olan PRINCESS DI, etkili binicisiyle favorim. Bursa’da daha önce karşılaştıkları yarışta favoriyi geçmeyi başaran GOLD FOOT ilk ciddi rakiptir. Bütçesi uygun olanlar ERENDIRA, OCIUS, VICTORY RHYTHIM, STAR FORCE, RIGHT OR WRONG ve MY ROYAL SUN isimlerine sırasıyla değerlendirebilir.

3.AYAK: Sürekli artan formuyla RECO ilk şans verdiğim isimdir. Kusursuz pist görünümüyle YOUNG BOND en ciddi rakibi olup sürprizi yeterli düzeye getirilen POWER KING’ten bekliyorum.

4.AYAK: Bu pist ve mesafede yarış kazanmış CATCH MONEY ve TOROSDAĞI başta düşünülmeli.Sorunları olsa da kalitesiyle YÜCELİR söz sahibi olabilir. Kazandığı yarışındaki formunu koruyan BEYAZ KULE kuponların olmazsa olmazıdır. Uzun süredir koşmasa da yeterli işleri ve kalitesiyle GÜNGÖR AĞA’ya da bir çarpı atalım.

5.AYAK: Rakiplerinden daha formda görünüme sahip HAVE E NICE TRİP, KANMAN STAR ve HOVARDA üçlüsünü ayırımsız kuponlarımızıza birlikte yazalım.

6.AYAK: İzmir iç pistte tatlı tutularak bu yarışa hazırlanan BOYLAM, uygun rakiplerinin yanında ekürilerininde desteğiyle kolay kazanacaktır. Günün bankosu olarak kuponlarımıza işaretleyelim. Herkese bol şanslar... PERŞEMBE iZMiR PROGRAMI ALTILIM: (1-3-4-7-9) (7-1-3-6-8-9-5-2) (1-7-5) (1-4-9-10-2) (4-11-5) (2)