Sakaryaspor ilk yarıda İzmir’de oynadığı ve 1-0 yenildiği maçın rövanşını aynı skora alırken Mahir’le değişen Batuhan önünde bulduğu topu Altay filelerine göndererek tarihi hesaplaşmada noktayı koyan oyuncu oldu.  Sezonun ilk yarısında İzmir’de oynanan maçın rövanşını aynı skorla alan Sakaryaspor, bu galibiyetle ayrıca yıllar öncesinin de hesabını görmüş oldu. Sakaryaspor taraftarları bu olaya göndermede bulunmayı ihmal etmedi. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ait veciz sözüyle ve Altay’a ile Erciyes’e göndermede bulunarak tribünlere asan Tatangalar  “Ben Sporcun zeki çevik ve ahlaklısını severim”  sözüyle birlikte yıllar öncesine bir göndermede bulunarak “Günahınız Erciyes kadar büyük “ pankartı bir hayli dikkat çekiciydi. 
TATANGALAR UNUTMADI 
Sakaryaspor ie Altay arasında oynanan müsabakada yeşil siyahlı taraftarlar adete şov yaptı. Yaklaşık 20 bine yakın taraftar Altay ile oynanan önemli maçı takip etti. Yeni Atatürk Stadı’nın açılışı maçı kadar olmasa da yinei yi bir rakamdı. Seyirci görevini yaptı ancak, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle bir hayli başımız yanacak. Bu arada maçı germek için elinden gelen yapan kaleci Egemen ile 11 Numaralı Murat Uluç maçın en tahrikkar oyunculara olarak göze çarptı. Olsun Batuhan’da onları çarptı. Darısı diğerlerinin başına Çalkantılı günler geçiren Sakaryaspor Altay karşısında ilk yarıda silik futbol ortaya koydu. İkinci yarıda biraz daha risk alarak maça ortak oldu. Bu maçta skora etki edecek tek adamın Batuhan olduğunu, bu tip maçlara iyi konsantre olduğunda ondan başka çözücü olamayacağı daha maçın başında belliydi. Borçöz gibiydi. Al-Çöz. Yorgun Altay defansı karşısında girdi çözdü. Bu maç sonuç maçıydı. Sonucu tayin etti. Oyundan çok çözüm. Mahir’le değişen Batuhan önünde bulduğu topu Altay filelerine göndererek tarihi hesaplaşmaya da noktayı koydu. Maçta, attığı golle birlikte girmesiyle çıkması bir olan Batuhan, biraz Talha biraz da Ramazan Çevik ön plana çıkan oyunculardı. Haftaya Beykan ve Ramazan Çevik Karagümrük maçında cezaları nedeniyle sahada olamayacaklar. Karagümrük maçında kolumuz kanadımız ne yazık ki kırık olacak.
KARADENİZ FIRTINASI 
Oyuna ikinci yarıda giren Çevik son pozisyonda Talha’ya çıkarsa maçın skoru daha değişik, Beykan penaltıda köşe tercihi diğerine kullansa daha da değişik olurdu. Seyirciyle baskısıyla oyunu kazandık. Kazandık ama mali anlamda kayıplarımız olacak. Her zaman bu kadar şanslı olmayız. Zorlu maçların ertesindeki hafta oynanan maçlara dikkat. Urfa sonrası Nazilli’de yaprak dökümü yaşandı. Bu hafta Altay maçından sonra Karagümrükspor’ aman diyorum. Karagümrük yanmasın. Biz de yanmayalım.