Sakaryaspor Boluya kafası karışık gidiyor. Grubun en önemli maçını dışarıda oynamak  başlı başına handikap. Bu güne kadar alınan sonuçların uzantısında Teknik adam kararsızlığı da Boluya taşınacak. 

   Bunlardan biz etkilenirken oyuncu grubu ne yapar? Bu güne nereden bakarsanız bakın içi çok karışık. Kazanmak Yeşil Siyah renklerin içine umut doldurur.

   Yenilmeyen Sakarya için ,bu gün  yenilmemek de çare değil. Sonuçta bu sonuç bile bizi TFF 1 lig  kapısından çok uzağa atacağı için Boluda üç puan olmazsa olmazımız olarak, santrada bizi bekliyor.

Her şey olabilir

    Bölgesel lig 11 grupta ilk hafta sonuçları içinden çıkanlar ,bir hayli düşündürücü ama ürkütücü değil.  Fikstür çekimi önümüze gelince  alelacele yaptığımız ilk  karamsar tablo, umutsuzluk,  alınan sonuçları görünce yerini iyimserliğe bıraktı.

   İlk maçlar içinden çıkan sonuçlar aldatıcı olma olasılığı olsa da yine de gelecek haftalar adına ip uçları ile dolu. Gözümüzde büyüttüğümüz Maltepe evinde Gebze’ye ,3 Ligden düşen bir başka takım olan Beylerbeyi’nin Sapanca da kaybetmesi, bir çok mücadelenin denge geçmesi  gruptaki liderlik savaşı için hasbel kader herkesi , bu potanın içine sokabileceğini ilk izlenim olarak futbol kantarına koyuyoruz. Herkes bu yarışta olmasa da  ilk hafta maçları bizi, dengeli bir futbol düşüncesi içine itiyor.

   Bu nedenle de bu yarışta olan üç temsilcimiz olan Adapazarıspor,Karasuspor ve Sapancaspor  için yolun başında  yapılacak Bölgesel yorumda, umutsuzluğa yer yok.  Bana öyle geliyor ki  Sakarya  bu sezon bölgesel ligi kendi içinde yaşamayabilir. Yukarıya kim tırmanır?

   Yolun başında Adapazarısporu bu yere aday takım göstermiştik ama Karasuspor önünde oynadığı futbol hiç içimize sinmemişti. Buna karşın imkanları en iyi takım olarak Adapazarıspora bir şans paketi uzatmak iyimser düşünce olarak futbol gönlümde geziniyor.

   Dün bir bu gün iki . Erken havalanmak futbolun doğasına ters düşer ama, ilk hafta sonuçları bizi  öylesi bir iyimser futbol düşüncesi  içine itiyor. Umarım  Sakarya bu yarışta kendi içinden çıkıp bizi Bölgesel ligin tepesine koşan heyecanın  içine iter.