Mustafa ÜSTÜBİ/FERİZLİ(Sakarya), () - SAKARYA'nın Ferizli ilçesinde, 15 Temmuz şehitleri anısına dualar okunarak, bayraklarla yüründü.

Ferizli'de 15 Temmuz şehitlerinin anısına Ferizli Merkez Camii'nde dualar okundu. Cami çıkışında vatandaşlara Türk bayrakları dağıtıldı. Ferizli Belediyesi'nin önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde bayraklarla Demokrasi Meydanı'na yürüdü. Meydandaki 15 Temmuz Şehitler panosu önünde şehitler anısına saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okunuldu. Tekbirler getirilerek, FETÖ elebaşı ve terör örgütü lanetlendi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk yaptığı konuşmada, "Tıpkı o gece olduğu gibi bugün burada, aynı yerde toplandık. Bizi parçalamak istediler, başaramadılar. Çünkü karşılarında büyük Türk milleti vardı. 15 Temmuz bizleri birbirimize daha çok kenetledi. Bugün bu birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya bir kez daha gösteriyoruz. Türk milleti devletine sahip çıkmıştır, liderine sahip çıkmıştır. Bayrağını yüceltmiştir. Bundan sonrada böyle olacaktır. O karanlık geceyi unutmayacağız. Asırlar geçse de unutturmayacağız. 15 Temmuz destanın başkahramanları aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de esenlikler diliyorum." dedi.

Kaynak: dha