1.AYAK: Sentetik pistte ortaya koyduğu performans ile dikkatleri üzerine çeken TOLERANS, tatminkar yarışlar sergileyen MAGIC RUMPER ve bu piste uyum sağlayacağına inandığım BALISTIC BULLET ayırt edilmeden kuponlara beraberce yazılması gerekenlerdir.

2.AYAK: Sert zemini etkili koşabilen AYAŞGÜZELİ ve BERENGÜL ikilisini ayırt etmeksizin kuponlara beraberce önermek isterim. Yine bu pisti çok başka koşan MERİDYA kendini gösterebilir. ALICIKUŞ, BEYZAYAR ve GÖLDEM de kuponlara ilave edilerek rahat yarış izlenmesinden yanayım.

3.AYAK: Çok uygun kilosuyla bu yarışına gelen VICTORY FLIGHT her an ters yarış yapabilir. Çimde kısa mesafede birbirinden etkili yarışlar ortaya koyan SAN MARINO en ciddi rakibi olarak dikkate alınmalı. Beğenilen hazırlıklarıyla PENGUEN, WENONA ve JETTAY daha sonra düşünülmeli.

4.AYAK: Stili atın olmadığı bu yarışta beyaz bayrak aynayı hedefleyecek olan BİRKASIM, bir aksilik olmazsa bunu başaracaktır diyor günün de en güvenilir ismi olarak banko yazmanızı öneriyorum.

5.AYAK: Buradaki rakiplerine oranla daha iyi isimler olan BAY EMİR ve BOMBACAN ikilisini elbette öncelikli olarak değerlendirelim. Ardından; bir süre geri alınsa da tatminkar işleriyle SİNANLI ve BABALARINBABASI’na şans verelim.

6.AYAK: Günün son koşusunda iki safkanı birbirinden ayırt edemiyorum. Bunlar, hazırlıklarında göz dolduran ŞİRİNİM ve HIGH EGOS GIRL ikilisidir. Bu isimlerin burası için yeterli olduğuna inanıyorum. Herkese bol şans diliyorum... CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (1-5-6) (6-2-8-3-4-5) (6-4-2-7-1) (3) (1-2-9-4) (11-6)