1.AYAK: Süper form yakalayan ASHOKA, Ankara’dan çok hazır durumda bu yarışa gelecek olan MY INFINITY, uygun grup yakalayan MACCHIATO, birbirinden etkili yarışlar sergileyen KIZIM AZRA ve ilerisi için gelecek vadeden isimlerden olan WIN CODE WIN ayırt edilmeden kuponlara yazılmalılar.

2.AYAK: Son çim yarışında aradığını bulamayan bugün çok etkili olduğu ve süper idman programıyla bu yarışa gelecek olan BIG BROWN, bir aksilik olmadığı takdirde kazanan olacaktır diyor günün de bankosu olarak öneriyorum.

3.AYAK: Bu pisti bambaşka koşan ŞAHİNTER bir adım önde olsa da ciddi hazırlıklarının yanı sıra bilinen kaliteleriyle AȘEMEZ ve GÜMBÜRGÜMBÜR de göz ardı edilmeye gelmez...

4.AYAK: Üst üste kazanırken ne denli formda olduğunu kanıtlayan PERİ LİNA ve bu kez farklı strateji geliştirebileceğine inandığım VALENCIA ikilisini ayırt etmeden birlikte yazalım.

5.AYAK: Birçoğu yarış hayatına parlak başlamış tayların kapışmasında; LARVOTTO, PRENSES BEGÜM, IVOR, CROCHET, CANOĞLUM ve MEMBRAN GRADE ayırt edilmeden kuponlara yazılması gerekenlerdir. 6.AYAK: Bugün çok farklı koşacağına inandığım BÜTÜNAY bir adım önde. Son haftalarda mükemmel bir form tutan KARKAMIŞ ve BUMBAİ ikilisini de mutlaka kuponlarımıza ilave edelim... Herkese ol şanslar... CUMARTESi iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (5-6-3-1-9) (2) (5-1-2-3) (5-6) (4-9-3-2-1-8) (5-8-3)