1.AYAK: Zorlu geçmeye aday bir yarış olsa da burada riskli bir tercih yapacağım BERKUK isimli safkanı günün bankosu olarak önereceğim. Kısa mesafeli bu yarışta süratli tempoda gitmeyi seven isimler var. Hal böyleyken kantarmasına uygun binicisi idaresinde sonlardaki ataklarıyla kazanmasını bekliyorum.

2.AYAK: Son kum yarışını ölçü almadığım ÜNSALMIŞ favorim. Zaman zaman etkili koşan YAKUTİYE ciddi rakip. Gördüğü koşular sonrası UÇAN RE- İS, çimi daha etkili STARBİR, son yarışı iyi YABANKIZ, etkili biniciyle ASİLBE- ŞİR, ters bir yarış beklediğim YANTAR ve AREMBO sıralama gözetmeden yazılmalıdır.

3.AYAK: Sezon başından bu yana öve öve bitiremediğim ancak bir türlü çıkış gösteremeyen ARMAROJA, geri planda çıktığı yarışta beklenen patlamayı yapabilir. Bir kez daha favorim. Ciddi rakibe kaybettiği son startı sonrası GOLDWYN ihmale gelmez. Formda QUASAR bu ikilinin hatasını kollayacak.

4.AYAK: Banko önerdiğim son yarı- şında foto önünde avlanan KEEP WALKING lehine görünen gidişatta ilk şans verdiğim isimdir. Artan formuyla VASILY en ciddi rakibi. Toparlanan BORANTAY bu yarış dahil takibe alınmalı. Uygun grupta DEDE TAŞI kuponlarda mutlaka bulunmalı.

5.AYAK: Tempolu gidecek yarış lehine görünen KOLAÇAN favorim. Sıkletlerine rağmen uygun grupta SULTANHAN ve MY SULTAN en ciddi rakipleridir. Formda NURLUTAÇ, GEÇGELANNA ve eküri destekli GÜLRUH HATUN diğer şanslılar.

6.AYAK: Gereksiz yere kumda koş- tuğu son yarışını ölçü almadığım NESTOR, etkili olduğu çimde favorim. Son yarışını kazanırken beğenilen SAMOTHRAKİ çok ciddi rakibidir. Artan forma sahip MAKSIMONNA sürpriz atım. Herkese bol şanslar...

SALI ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (7) (5-1-4-3-10-2-6-7) (10-2-9) (6-3-4-2) (4-1-2-5-6-3) (1-6-3)