1.AYAK: Denk güçlerin mücadelesinde riskli bir tercih yapıp bu ayağa tek yazacağım. Tecrübesi rakiplerinden az olsa da potansiyelini yüksek gördüğüm BAŞ BELA son startını Kocaeli pistinde kazanmıştı. Hazırlıklarının birçoğunu Ankara pistinde tamamlayan safkanın yatkın olduğu uzun mesafede bir kez daha kazanmasını bekliyor kuponlara ilk banko olarak öneriyorum.

2.AYAK: Ankara pistinde katıldı- ğı kısa mesafeli son yarışında buradaki rakiplerinden Bildenhan’a kaybeden ALPTUĞHAN, o gün binicisi iç kulvar yerine dış kulvarı tercih etse büyük ihtimalle koşuyu kazanan olurdu. Bu kez lehine yönde uzayan mesafede ve tempolu başlayacak koşuda sprint koridorunu doğru ayarlarsa rövanşı alacaktır. Bugünkü 2. bankomdur.

3.AYAK: Önlerde temposunu kabul ettirdiğinde çim-kum ayırmadan başarılı koşabilen CEVHER lehine şartlarda favorim. Çim pistte çok etkili yarışlarına devam eden MOSKOVAATEŞİ en ciddi rakibi. Formda yapısı devam eden HÜ- RADAM, kısa sprintini yerinde atarsa TAŞRALI sert rakipleri olacaktır.

4.AYAK: Oldukça denk isimler bir arada. Koşan tüm safkanların geliri olduğundan riske girmeyip HEPSİ yapmak en doğru seçim olacaktır.

5.AYAK: Sürekli artan formuyla MAGFELLOW önlerde boş kalmasını beklediğim yarışta favorim. İdeal mesafesinde İREM SU çok ciddi rakibidir. Sonlarda etkili gelecek THE DAUGHTER SUN, ideal mesafesinde ARSEN LUPEN, dinçlikle SPEEDY GUNNER diğer şanslılar.

6.AYAK: Genel puanlamanın çok gerilerinde kalsa da kaba kumda çok ters yarış beklediğim SUKİ bu yarış dahil takibe alınmalıdır. Favorim. Uygun grup bulan VAVENDU ilk rakibi. Etkili binicisiyle TALİA HANIM, İNSOMNİA, OPRAH, BLED, STAY STRONG, sü- ratli DİYADİN, NICE SUN ve BALAHATUN sırasıyla dikkate alınmalıdır.

PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (6) (2) (3-2-1-4) (HEPSİ) (2-6-4-1-3) (10-5-4-9-2-7-3-8-1-6)